Обратно към категорията

Преследване и отмъщение с бухалка след леко ПТП на ул "Гр Игнатиев" в Ямбол

   

Преследване и отмъщение с бухалка след леко ПТП на ул бюлетин на ОДМВР Ямбол
Служители от РУ Ямбол задържаха 35-годишен жител на града за хулиганство, унищожаване и повреждане на чуждо имущество. На 1 декември,  около 18:30 ч., на ул. „Граф Игнатиев“ в областния град, е възникнало леко пътнотранспортно произшествие между два автомобила. 35-годишният Р.Ж., водач на една от колите, впоследствие принудил другия водач да спре и  държейки се грубо и непристойно, използвайки бейзболна бухалка е нанесъл увреждане на автомобила му /счупени две странични стъкла/. По сигнал на нападнатия водач Р.Ж.  е задържан, първоначално за срок от 24 ч. 

 

След доклад на събраните материали по случая в Районна прокуратура- Ямбол  той е привлечен  в качеството му на обвиняем за извършени престъпления по чл. 216 и чл.325 от НК и с прокурорско постановление му е наложена 72-часова марка за неотклонение.

В съобщението от прокуратурата подчертават, че инцидентът е станал на ул. „Граф Игнатиев“  до пешеходна пътека. Обвиняемият Румен Ж. е повредил противозаконно чужда движима вещ – товарен автомобил марка „Мерцедес“, собственост на Ю. Р. от гр. Ямбол, като повредата се изразява в счупено предно панорамно стъкло и стъкло на плъзгаща дясна врата на товарното отделение на посоченото превозно средство – престъпление по чл.216, ал. 1 от НК, съобщиха от прокуратурата.
Румен Ж. е обвинен и за това, че на горепосоченото място и време, извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи се в явно неуважение към обществото – отправял обидни думи към Г. Р. от гр. Ямбол – престъпление по чл.325, ал.1 от НК.
Очаква се в следващите дни Районна прокуратура – Ямбол да внесе искане за определяне на постоянна мярка „Задържане под стража“ спрямо Румен Ж.

 Пресцентър Районна прокуратура – Ямбол

 

И още от бюлетина на ОД МВР Ямбол:
В РУ Стралджа е образувано бързо досъдебно производство срещу Й.Н. /42 г./ от Стралджа. На 1 декември, около 20:30 часа, на ул.“Хемус“ в града, при полицейска проверка е установено, че 42-годишният мъж управлява лек автомобил „Ровър“, след употреба на алкохол. При тестването тхническото средство е отчело стойност  над 1,2 на хиляда – престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК. Работата по случая продължава.











Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!