Обратно към категорията

Четирима са задържани за кражби от складово помещение в Сливен

   

Четирима са задържани за кражби от складово помещение в СливенЧетирима са задържани за кражби от складово помещение на фирма, възлизаща  на стойност 1500 лева. В периода от 17-ти до 20-ти февруари четирима криминално проявени мъже на възраст 20 -39 години, от квартал “Надежда” в град Сливен, са проникнали в склад на фирма в индустриалната част на града и са извършили кражба на изделия от метал.  Задържаните са направили пълни самопризнания. Инкриминираните вещи са издирени и предадени. Работата по документиране на  цялостната престъпна дейност на четиримата продължава от служители на участък "Надежда" към РУ-Сливен.

22-годишен водач от град Сливен е установен да управлява след употреба на наркотични вещества. На 22 февруари на бул.”П.Хитов” в град Сливен е спрян за проверка лек автомобил “Форд Фиеста”, управляван от К.Д.(22г.). При проверката за употреба на наркотични вещества с “Драг чек” е показал положителен резултат. Срещу К.Д. е образувано бързо производство.

Пожар:
На 22 февруари, около 09,40 часа, е получен сигнал за  възникнал пожар в района на "Топливо"АД - база Сливен, при който са унищожени изолационни материали - фибран и торби с цимент.  Произшествието е ликвидирано в 10,25 часа от два екипа на РСПБЗН-Сливен.
Пострадали няма. Извършен е оглед, при който не са установени данни за умишлен палеж. Работата по случая продължава.
          
Нова Загора: 25-годишен мъж от Нова Загора е задържан за притежание на наркотични вещества.  При проверка на лек автомобил “Шевролет” е установен 25-годишният И.И.,  пътник в автомобила. В него е намерен и иззет плик, съдържащ 4 грама канабис. Проверката е извършена на 22 февруари, около 20,30 часа, в град Нова Загора. Срещу И.И. е образувано досъдебно производство. 

Котел: Незаконна търговия с тютюневи изделия е установена от служители на РУ-Котел в хода на специализирана операция по линия "Акцизи". При проверка в дома на 49-годишния А.Б. от кв.”Изток” в град Котел са намерени и иззети два полиетиленови плика, съдържащи около 1,1 кг. ситно нарязан тютюн. По случая е образувано бързо производство.

          
          
23.02.2017г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                    ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!