Обратно към категорията

НАПАДЕНИЕ И ГРАБЕЖ В СЛИВЕН, ПОРЕДНА ЖЕРТВА НА ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ В НОВА ЗАГОРА

   

НАПАДЕНИЕ И ГРАБЕЖ В СЛИВЕН, ПОРЕДНА ЖЕРТВА НА ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ В НОВА ЗАГОРА

+бюлетин на ОД на МВР Сливен
Криминалисти работят по случай на грабеж, извършен на 26 май в град Сливен. Около 01,30 часа на ул. “Райко Даскалов” неизвестен извършител е нападнал 63-годишен мъж и след като му е нанесъл удар в лицето е откраднал мобилния му телефон "Нuawei У611". Нанесената щета е за около 420 лева. По случая е образувано досъдебно производство. 

На 27 и 28 май служители на ОДМВР-Сливен са извършили проверки на пунктове и складови бази за изкупуване на череши на територията на община Сливен. Проверките са в рамките на специализирана операция по линия “Търговия” и “Данъци” на сектор “Противодействие на икономическата престъпност"-Сливен. Проверени са 11 пункта и три бази, относно водене на отчетността и произхода на стоките, плащане на такси към общината и тарирането на измервателните уреди. Направени са пет полицейски предупреждения за установени несъответствия при извършване на дейността. В хода на акцията не са установени административни нарушения и престъпления.  
 
Започнато е досъдебно производство срещу 28-годишната М.Н., от град Сливен, за управление на МПС след употреба на наркотични вещества. Тя е спряна за проверка на 29 май, в 02,11 часа, на бул.”Стефан Караджа” в град Сливен. Управлявала е лек автомобил “Ауди А4”, като проверката за употреба на наркотици е показала наличие на метамфетамин.  
 
 
 
Нова Загора: 73-годишна жена от град Нова Загора е станала жертва на телефонна измама, при която е дала сумата от 6400 лева и златни накити. Тя е била въведена в заблуждение, че помага на органите на реда за залавяне на престъпна група. Измамата е станала на 25 май, около 13,30 часа. Жената е подала заявление в РУ-Нова Загора на 26 май. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
Служители на РУ-Нова Загора работят по кражба на части и вещи от лек автомобил “Опел Вектра”, собственост на 26-годишен мъж. Кражбата е извършена в град Нова Загора за времето от 02,00 до 08,30 часа на 26 май. Неизвестен извършител, след като е взломил предно, дясно стъкло на автомобила е откраднал аудио система JVC, лаптоп Аsus и други вещи. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
 
 
РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕНПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!