Обратно към категорията

Десет медала за стрелците на Ямбол от държавното в Търговище

   

Десет медала за стрелците на Ямбол от държавното в ТърговищеВ Търговище се проведе държавонто пъревнство по спортна стрелба с малокалибрено оръжие за всички възрасти. СК „Диана – по спортна стрелба“ гр.Ямбол  участва със състезатели във всички дисциплини на стрелбата с пистолет и защити позиците си на водещ център в това оръжие в страната. Треньор в ямболския клуб е Георги Стоянов.  В стрелбата спортен пистолет за момчета, първия си медал - бронз  от държавно пъревнство спечели Петко Митев. Отборът на за СК „Диана –по спортна стрелба“ гр.Ямбол в състав Митев, Калоян Калчев и Пламен Симеонов завоюва отборната титла, а при момичетата  на пистолет Мадлен Христова се класира четвърта.

При юношите младша възраст Петко Турлаков спечели сребърен медал в дисциплината 50 метра пистолет свободен образец и бронз в бързата стрелба с пистолет на 25 метра.

При юношите старша възраст Атанас Чакалов е шампион в бързата стрелба с пистолет на 25 метра, втори е съотборникът му Димитър Драголов. Двамата си размениха класирането в дисциплината спортен пистолет Драголов е шампион, а Чакалов вицешампион. Атанас Чакалов завоюва и втора титла от пъревнството в стрелбата на 50метра с пистолет свободен образец, като третото място и бронзовият медал спечели отново състезател на за СК „Диана –по спортна стрелба“ гр.Ямбол Георги Михалев.

За втора поредна година шампион в бързата стрелба с пистолет на 25 метра при мъжете е Борис Кукучев. Атанас Чакалов  взе злато, а  Георги Михалев -бронз 50 метра пистолет- юноши старша възраст.

Информация: Г.Стоянов









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ямболски изследователи ще покорят връх „Ямбол” на Антарктида
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!