Обратно към категорията

Канабис, пиян шофьор и пламнал в движение "Опел Вектра" в Сливен

   

Канабис, пиян шофьор и пламнал в движение "Опел Вектра" в Сливенбюлетин на ОДМВР Сливен

Криминалисти са иззели канабис, отглеждан в частен имот в сливенското село Горно Александрово. Вчера, при проверка в имот, обитаван от 24-годишния Н.Р., са намерени засети 6 растения от рода на конопа, които при полевия тест  са реагирали на канабис. Образувано е досъдебно производство. По случая работят служители на участък “Петолъчка” към РУ-Сливен.

Две незабавни производства са образувани в РУ-Сливен срещу водачи, употребили алкохол и наркотични вещества. 45-годишният Г.Д. е установен да управлява лек автомобил “Шкода” с концентрация на алкохол 2,27 промила. Той е спрян за проверка на 26 юни,около 17,20 часа, на ул. “М.Греков” в град Сливен. Около 02,30 часа, тази сутрин, на бул. “Бургаско шосе” е спрян за проверка лек автомобили “Опел Атра”, управляван от 25-годишния А.А. от град Сливен. При проверката за употреба на наркотични вещества уредът е отчел наличие на метамфетамин.

Пожар:
Н 26 юни, 16,30 часа, е възникнал пожар в лек автомобил “Опел Вектра”, собственост на 54-годишен мъж. Автомобилът се е запалил по време на движение на ул.”Антон Иванов” в град Сливен, вследствие на късо съединение в ел.инсталацията. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН-Сливен в 16,48 часа. Пострадали няма. Унищожено е купето на автомобила.
          
Нова Загора: Канабис, отглеждан в частен имот в село Любенец, е намерен и иззет от служители на РУ-Нова Загора.При проверка в двора на имот, обитаван от мъж на 65 години полицейските служители са намерили и иззели три растения от рода на конопа, които при полевия тест за реагирали на канабис. Проверката е извършена в хода на специализирана операция по противодействие на престъпността и в частност производството и разпространението на наркотични вещества на територията на РУ-Нова Загора. Работата  по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.


27.06.2017 г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                    ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!