Обратно към категорията

ДВАМА С НАРКОТИЦИ И ЕДИН С ФАЛШИВА КНИЖКА

   

ДВАМА С НАРКОТИЦИ И ЕДИН С ФАЛШИВА КНИЖКА

новините от полицията в Сливен
Полицейски служители са установили двама за притежание и употреба на наркотични вещества. Снощи, малко след 22,30 часа, при обход на жилищните квартали Сини камъни и Българка, полицейски патрулен екип на група „Охрана на обществения ред“ спира лек автомобил „Мерцедес“. Извършена е полицейска проверка на 33-годишния Д.И. от град Сливен, водач на автомобила. В него е намерен плик, съдържащ кристалообразно вещество, което на полевия тест е реагирало на метамфетамин. При проверката за употреба на наркотици с „Драг чек“ водачът е показал положителен резултат. Срещу Д.П. са образувани досъдебно производство за притежание на наркотици и бързо производство за управление след употреба на наркотични вещества. 
По същото време на булевард Стефан Стамболов полицейският екип извършва проверка на криминално проявения Н.С.(33г.) от Сливен. Той доброволно е предал пет пликчета, съдържащи кристалообразно вещество, което на полевия тест е реагирало на метамфетамин. Срещу Н.С. е образувано досъдебно производство. 
           
48-годишен водач е представил фалшива шофьорска книжка при проверка от пътни полицаи. Около 13,10 часа вчера на път І-7  е спрян за проверка лек автомобил като водачът ползва фалшиво гръцко свидетелство за управление на МПС. По случая в РУ-Сливен е образувано досъдебно производство.  
           
Пресцентър ОД на МВР Сливен 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!