Обратно към категорията

Трима ямболлии са с опасност за живота след катастрофа

   

Трима ямболлии са с опасност за живота след катастрофаНа 22 август, в 09,56 часа, е постъпил сигнал за настъпило пътно произшествие на път ІІ-53, в посока село Стара Река. Произшествието е станало между лек автомобил „Дачия“, управляван от 57-годишен водач от град Ямбол и лек автомобил „Опел“, управляван от мъж на 79 години от град Сливен. От произшествието са пострадали водачът на лекия автомобил „Опел“ и возещите в него мъж на 75 години и жена на 73 години. Пострадалите са транспортирани до МБАЛ-Сливен и оставени за лечение с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.


На 22 август, около 17,30 часа, в района на сливенски минерални бани, служители на участък „Запад“ при извършване на патрулно постова дейност спират за проверка лек автомобил „Фолксваген“. Автомобилът е управляван от мъж на 67 години от град Карнобат. В хода на проверката той предава доброволно 4800 къса цигари, без акцизен бандерол. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

          
Нова Загора: 55-годишна жена от град Нова Загора е подала заявление за извършена кражба от гаражно помещение, нейна собственост. За времето 21-22 август неизвестен извършител, след като е взломил катинара и входната врата на гаража, е извършил кражба на 80 литра ракия, собственост на заявителката. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.195, ал.1 от НК.




Пожарна безопасност и защита на населението

Информация за възникналите пожари без нанесени материални щети

От 08:00 часа на 22. 08. 2017 година до 08:00 часа на 23. 08. 2017 година на територията на област Сливен са възникнали 2 пожара без нанесени преки материални щети, които са обхванали обща площ 3700 кв.м. сухи треви, храсти и отпадъци. Пожарите са ликвидирани от екипи на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, както следва:
1 от РС ПБЗН – Сливен и 1 от РСПБЗН Твърдица   
         
          


23.08.2017 г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                       ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!