radio 999

Ром удари полицай заради забележка за силна музика


09/09/17 13:30:11коментари:6Ром удари полицай заради забележка за силна музика


Ямболски полицаи задържаха двама мъже, възпрепятствали служителите да изпълнят служебните си задължения по охрана на обществения ред. На 7 септември, около 15:20 ч. униформените се отзовали на сигнал за силна музика на ул.“Резовска“ в Ямбол. Пристигналите на място екипи недопускат ескалиране на напрежението, въпреки недоволството на присъстващите хора, които с поведението си опитват да им попречат да изпълнят служебните си задължения. При задържането на двама мъже на 25 и 37 години за неизпълнение на полицейско разпореждане и възпрепятстване, по-младият е оказал съпротива, вследствие на което в областта на лицето е ударен полицейски служител. В хода на образуваното досъдебно производство на 25-годишния ямболлия е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 131, ал. 2 от НК и с прокурорско постановление му е наложена мярка за неотклонение от 72 часа.  Съпричастността на другия задържан е в процес на изясняване. Работата по случая продължава.
От началото на месец септември служители на РУ- Ямбол за посетили 37 адреса по сигнали за нарушаване на обществения ред,  в  часовете определени за осигуряване спокойствието и почивката на гражданите, съгласно Наредба № 1 на ОбС – Ямбол. Съставени са 21 протокола за предупреждение на основание чл. 65 от ЗМВР и  15 акта по Наредба № 1 на ОбС – Ямбол. По-голяма част от сигналите за нарушаване на тишината са регистрирани в североизточната част на областния град.

09.09.2017 г.
Татяна Павлова

Коментари


До тоя който много копае | 10/09/17 01:15:12


Абе голяма работа сте и в България се пишете "роми" и мразите Българите, които ви хранят. Обаче само докато стъпите с ръждивите си крачета през границата и вече се представяте за Българи?!? Нягляри сте си ей... А тоя смешник славов е ясно, че не става за нищо. Пълен леш е и направи от хубавият ни Ямбол цигански град. Да му се чудиш на какво от горе да му плащаш данъци на тоя.Докато не се съберем и да им изпонатрошим уредбите, няма дасе спрат да пускат кючеци. И без това в повечето случаи са двама- трима събрани около тонколоната и шише бира. МВРто да им взима техниката на момента и толкова. К'во ги галят и се оставят да ги бият!


бях | 09/09/17 21:11:00


До анонимния мангал. Научи се пишеш бе паразит. Боклук жалък и тогава изказвай мнение миризлив изрод.


Анонимен | 09/09/17 19:38:06


От кадена каде вие плаштате сметките на ромите вие мързеливци такива ако неса ромите вие просто ште умрете ако ви да една лопата и една кирка и да копаете като тях можеби ште умрете и просто виесте мързеливци признаитедиго добрече са ромите дави чистят боклуците слет вас вие само искате химикала в раката и и цялден дасядате и заратва имате химиируиди в газа


Потърпевш | 09/09/17 17:34:31


Нито г-н кмета,нито общинарите му ги интересува какво е впечатлението от града ни.Те са гласоподаватели.Г-жа Сулева,общински съветник от ГЕРБ е напълнила ПГЛПЕХТ с роми,по-голямата част от които не знаят къде се намира училището,но получават дипломи.Така,че ром да си в тази държава имаш права,нямаш задължения.


анонимна | 09/09/17 17:02:33


Г-н,Кмет наистина трябва да се вземат по крупни мерки срещу ромите.Те освен че пускат всеки ден музика,правят незаконни сметища из целия град.Елате в к-с Бенковски покраи контейнерите какво става,докога ще плащаме тяхните сметки с нашите доходи.Те всеки ден ядат и пият а ние ще плащаме.


Б. Петров | 09/09/17 14:11:31


Кажете си направо, че проблемите идват от махалата! Ясно си пише в наредбата, че м/у 1400-1600 и след 2300ч е забранено пускането на силна музика вътре в частни имоти. Употребата на узвочителна техника на обществено място (тротоари, улици,площади) и открити частни обекти е ЗАБРАНЕНА 24/7, ако за това нямат надлежното разрешение от общината.Какво се правят на ощипани, че не било 2300ч. още и затова нямало да пратят екип. Или най-смешното е, като те питат за точен адрес! Че аз живея на 3 км от махалата. Откъде да им взема адрес?!?Вижте Шумен, Бургас, Благоевград и др. Във всичките градове е ЗАБРАНЕНА силната музика и сватби на открито през цялото денонощие. Не зная тоя кмет и общинарите му, не ги ли е срам малко, че когато някой пристигне в Ямбол за първи път и първото му впечатление е, че целият град кънти на маанета? Ами има лесно - една подписка до началника му сигурно ще го накара да направи нещо друго, освен да ни увеличава синята зона всяка изминала година!Следвайте ни във Фейсбук

Най-четени новини днес


Местят учениците на две ямболски училища заради ремонт в СУ „Св. Климент Охридски“

Счупиха фигурите на плоча, показваща десетките щастливи години на влюбена двойка от Ямбол

КАТАСТРОФА С ДВЕ КОЛИ И ПАТРУЛКА В КУКОРЕВО. ЕДИНИЯТ ОТ ВОДАЧИТЕ С ИНСУЛТ

ИНЦИДЕНТ В С.БОТЕВО! Тракторист падна от кабината, машината премина през него


Най-коментирани новини

Счупиха фигурите на плоча, показваща десетките щастливи години на влюбена двойка от Ямбол

Честит първи учебен ден! На добър час!

Ямболските училища посрещат 769 първокласници

Тържествено откриване на учебната година в училищата в община „Тунджа”


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ