Обратно към категорията

Калин Карабойчев: Пак ще сменяме касови апарати за наша сметка

   

Калин Карабойчев: Пак ще сменяме касови апарати за наша сметкаА сега пак сериозно... кажете направо кой взе комисионна от приближена фирма вносител и производител на касови апарати, за да се издоят едни 120 000 000 лв. от бизнеса за пореден път. Да, 120 000 000 лв., защото касовите апарати в България са 400 000.

Калин Карабойчев, Фейсбук:
 Гледам днес новините. Пак ще сменяме касовите апарати. Няколко години след като преди това пак ги сменихме. Защо? Защото някой чиновник едно време не си е направил труда да помисли, че това което е измислил не е измислено добре и познайте кой ще плати за грешката на някой чиновник - ние. Пак ще сменяме касови апарати за наша сметка. Ние имаме 3 - демек едни 1000 лв. на вятъра... А сега по темата... щяло с новите касови апарати всяка касова бележка веднага да отива в НАП и веднага да се проверява с QR код на нея дали действително я има на сървърите на НАП... А сега сериозно... Вие сериозно ли? Вие драги ми, не можахте 200 пенсионери да им регистрирате пръстовите отпечатъци, за да постъпят на лечение и сървърите Ви се сринаха, а сега ще обработвате по около 10-20 000 касови бележки в секунда?!? Вие сериозно ли? Аз съм убеден, че само един магазин Билла в петък вечер ще Ви срине и системи, и сървъри, и безмозъчните глави... А сега пак сериозно... кажете направо кой взе комисионна от приближена фирма вносител и производител на касови апарати, за да се издоят едни 120 000 000 лв. от бизнеса за пореден път. Да, 120 000 000 лв., защото касовите апарати в България са 400 000. Защото съм сигурен, че както с електронното правителство, така и за новите касови апарати ще са Ви нужни поне 5-10 години да изградите система, която да поеме тоя трафик. Та накрая гарантирам Ви, че до края на годината бизнесът ще има нови касови апарати, ама Вие няма да сте готови. И най-вероятно и никога няма да сте готови, а ние просто ще имаме нови касови апарати... Това, ако беше в друга държава щяха да Ви ги разбият тия касови апарати в главите, ама нейсе, българинът е търпелив, докога не знам, не знам...

lentata.com










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#2 Анатоли 19.02.2018 11:25

Не се спряха тез депутати и министри да обслужват за пари интересите големите риби, и всичко това на гърба на дребните хорица.

 

 

#1 anonimna 19.02.2018 11:16

Стига с тия касови апарати,какво ще ги правим у нас колекция ли,вече колко пъти ще даваме пари за апарати,ние едвам бутаме не можем да си покрием разходите,сега и това засрамете се.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!