Обратно към категорията

Трима водачи с алкохол и един с наркотици

   

Трима водачи с алкохол и един с наркотици

са установени от полицейски служители в град Сливен през почивните дни. На 17 февруари, в 00,40 часа, в квартал „Клуцохор“ е спрян лек автомобил „Фолксваген голф“, управляван от 37-годишния П.П. от град Сливен. При  проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба – 1,75 промила. 
45-годишният С.С. от град Котел е установен да управлява лек автомобил „Тойота“ с концентрация на алкохол 1,62 промила. Той е проверен на 18 февруари около 01,23 часа  в сливенския квартал „Дружба“. На същата дата в 03,00 часа е извършена проверка на лек автомобил „Шевролет“, управляван от 23-годишния В.Б. от град Сливен. Пробата за употреба на алкохол на водача е показала 2,37 промила. Също на 18 февруари е извършена проверка на лек автомобил „Опел“ на улица „Михаил Колони“. Водачът е показал положителна проба за употреба на наркотични вещества- амфетамин, метамфетамин. 
В РУ-Сливен са образувани бързи производства.    

Още новини: 
 
Полицейски служители на РУ-Сливен хванаха 30-годишен мъж с наркотични вещества- марихуана и метамфетамин. На 16 февруари, при извършване на патрулна дейност на улица „Булаир“,  служители от група „Охрана на обществения ред“ са проверили 30-годишния К.П. от град Сливен. В нега са намерени и иззети пликчета, съдържащи около 5 грама марихуана и 2 грама метамфетамин. К.П. е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. 
 
      
           
Нова Загора: Неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа е установено в новозагорското село Питово. 33-годишен мъж е свързал ел.инсталацията на жилището си по начин, който потребената енергия не се отчита от електромера. По случая е образувано досъдебно производство.  
 
Няма допуснати нарушения на обществения ред и инциденти по време на проведените частични избори за кмет в новозагорското село Любенец на 18 февруари. В РУ-Нова Загора е сформиран изборен щаб. Полицейски служители са осъществили охрана на избирателната секция от 18,00 часа на 17 февруари до 20,00 часа на 18 февруари. Създадена е организация по съпровождане на изборните материали от ЦИК-София до общинска администрация Нова Загора и обратно. В организацията и провеждането на изборите са участвали 18 служители на РУ-Нова Загора.  
 
Новозагорски криминалисти разследват две кражби на покъщнина от частни домове в квартал „Шести“. Заявленията са подадени от жена на 67 години и мъж на 25 години.  Двамата живеят в новозагорския квартал „Шести“. През нощта на 15 срещу 16 февруари от домовете им са откраднати  черна и бяла техника, както и вещи от бита. В РУ-Нова Загора са образувани досъдебни производства. 

Първолета Мандинска
пресцентър ОДМВР Сливен 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!