Обратно към категорията

В СЛИВЕНСКО: КРАЖБИ, ПИЯНИ ШОФЬОРИ И ЗАДЪРЖАНИ ХУЛИГАНИ

   

В СЛИВЕНСКО: КРАЖБИ, ПИЯНИ ШОФЬОРИ И ЗАДЪРЖАНИ ХУЛИГАНИ

новините от полицията в Сливен
33-годишен мъж е задържан за домова кражба при съвместни действия на РУ-Сливен и РУ-Несебър. Криминалистите започват работя по случая след подаден сигнал на 6 май за взломна кражба от жилище на 53-годишна жена в село Новачево. Откраднати са телевизор „Самсунг“ на стойност 1300 лева, дрехи и други вещи. След проведените оперативно- издирвателни действия е задържан криминално проявеният С.В. на 33 години от град Сливен. Той е направил пълни самопризнания и доброволно е предал част от откраднатите вещи. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на С.В. продължава. 
 
Притежание на наркотици е установено от служители на група „Охрана на обществения ред“ в град Сливен. На 16 юли при извършване на патрулна дейност в квартал „Ст.Заимов“  е спрян за проверка М.Д. на 31 години от град Сливен. В него е намерено и иззето наркотично вещество – метамфетамин. Образувано е досъдебно производство. 
 
Полицейски служители са установили неправоспособен водач, друг употребил наркотици и водач с алкохол над 1,2 промила през почивните дни в град Сливен. На 14 юли, около 23,15 часа , е извършена проверка на 33-годишния И.И, водач на лек автомобил „Опел“. Той е показал положителна проба за употреба на алкохол – 1,76 промила. Образувано е бързо производство.
Неправоспособният 25-годишен П.П. от село Бяла е хванат да управлявал лек автомобил „Пежо“, след като вече има наложено административно наказание за управление на МПС. 
Той е спрян за проверка на 15 юли в град Сливен. Образувано е досъдбено производство.
30-годишният Г.В. от село Крушаре е спрян за проверка на 15 юли, около 21,30 часа, в град Сливен. Управлявал е лек автомобил „Мерцедес“ под въздействието на наркотични вещества-метамфетамин и канабис. Образувано е досъдебно производство. 
 
Нова Загора: 23-годишен мъж е задържан в РУ-Нова Загора за хулиганство. На 13 юли, около 22,00 часа, С.И.(23г.) във видимо неадекватно и нетрезво състояние е обиждал медицинските лица във ФСМП-Нова Загора. Той е задържан от пристигналия на място полицейски екип и е отведен в районното управление. Пробата за употреба на алкохол е показала 1,84 промила. При инцидента няма пострадали. Образувано е досъдебно производство. 
 
Пожар:
На 15 юли, около 08,25 часа, в село Питово е възникнал пожар в микробус „Форд Транзит“, собственост на 34-годишен мъж. Произшествието е ликвидирано в 09,25 часа от екип на РСПБЗН-Нова Загора. Няма пострадали. Унищожен е автомобилът. Причината за пожара е късо съединение.
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!