Публикувай с Радио 999Публикацията е видяна: 1341


Получено на 11 Март 2013 в 16:51 от Преслав


Заробването на България?
На 30.11,2005 г. Станишев и Овчаров подписали тайно дългосрочни договори, за 13 милиарда 188 милиона лева, с които заробват българите да плащат през следващите годинини, става ясно от счетоводен отчет на НЕК.
"Само по себе си това е кошмарно", коментира Стефан Гамизов. "А после изникна нещо, което и мен ме смрази, при положение, че знам тези хора колко са нагли и как може да измре цялата нация само и само да е в тяхна изгода".
Току що стъпило на власт, правителството на Станишев установява договор за вземанията на ЕРП-тата. Всичко, което държавната НЕК ще вземе от гражданите, те го залагат в полза на американците от Марица-Изток. Ние строим електростанция, която фалира страната, и накрая знаейки тези хора, че това ще се случи, принуждават гражданите да заложат бъдещите платени сметки в тяхна полза.
В шок открих че освен, че са подписали дългосрочните договори, на 30.11,2005 г., току що стъпило на власт, правителството на Станишев установява договор за вземанията на ЕРП-тата. Всичко, което държавната НЕК ще вземе от гражданите, те го залагат в полза на американците от Марица-Изток. Ние строим електростанция, която фалира страната, и накрая знаейки тези хора, че това ще се случи, принуждават гражданите да заложат бъдещите платени сметки в тяхна полза. Сергей Станишев е управлявал държавата в този момент, а НЕК е държавна. Никой не трябва да се заблуждава, че някой от НЕЩ може да вземе решение без той да знае.
Поразен откривам, че същото нещо се е случило и в Марица-Изток 3, като това го правят на февруари 2009 г., като уточняват, че залагат вземанията си в размер от 44 процента. Тоест имало е някакъв пазарлък.
Какво означава заложени бъдещи приходи – нещо много просто. Когато тези проекти са се движели, и двете компании знаят, че това ще доведе до фалит на НЕК. Те са намерили начин как не само да вземат бъдещите приходи на НЕК, но и в момента, когато фалира НЕК, те да си гарантират, че ще ги вземат. Има запис на заповед. Сумата е 1,25 пъти гарантирана. За който и да е месец през календарната година НЕК издава запис на заповед на Марица.-Изток в случай, че той не получи дължимата сума. Този значи, че когато НЕК фалира, идва съдия изпълнител и въпросните неща се отразяват директно на държавния бюджет. Защото НЕК е държавна и просто няма как да бъде фалирана. Това значи че ние вече имаме дълг от 13 милиарда и 188 милиона лева.
Договорът е подписан за залог от правителството на Станишев. Те са си разчиствали пътя за АЕЦ Белене. Румен Овчаров, който много добре е бил замесен и в Марица-Изток, и в Белене, много добре си е купил политическа подкрепа. Купили са си затваряне на очите за това, което ще извършат в Белене и са предали в робство всичките български граждани. В робство са предадени българските граждани и никой друг.
След като открих това преди 10 дена и си казах: “Край, Борисов ме е лъгал в очите. Оказа се, че той изобщо не е чувал това нещо. След което Делян Добрев направи нещо, което не съм виждал български министър да направи. Той беше в шок. Когато се видяхме, аз му тръснах това нещо и му казах: “Кажи ми в очите, знаеше ли”. Видях с очите си как започнаха да му треперят ръцете. Във вторник той извика при себе си всички хора от НЕК. Те го излъгаха в очите, че не знаят нищо. В момента в който Борисов отстрани Трайчо Трайков, реших, че той започва да еволюира. Трайков е прикривал всичко това, бе категоричен Гамизов.
Това е наистина ужасяващо. Ето това е мръсната история. Оказа се, че докато са управлявали Тройната коалиция, са ни заложили живота. В полза на тези две компании. А те не могат да съществуват на свободния пазар. Енергията им е суперскъпа. Какво прави Овчаров навън и защо се разхожда сред хората, които са свободни. Аз искам ясен отговор от, ще го кажа така, комунистите в България. С какво право те са генерирали тройно 13 милиарда дълг на българския народ. А това даже се касае за минимално дължимата. И преди два дена Станишев ще ни застава пред трибуната и ще казва, че тези суми били не за 13 години, а за 25, продължи да се възмущава анализаторът.
Утре в девет часа и десет минути аз ще се обадя на главния прокурор и ще му задам няколко въпроса. Първите ще бъдат относно дългосрочните договори, вторите ще бъдат за АЕЦ Белене, и третият - защо няма осъдени по обгазяването на Стара Загора, защото е ясно, че това ставаше, за да се вземат едни 58 милиона лева. Те са си платили затварянето на очите, заради това, което ще направят в Белене. Аз тази седмица ще обявя война на робовладелците и роботърговците като Румен Овчаров и особено много ще помоля американските дипломати да не ми пречат. Тези хора в Марица-Изток нямат нищо общо с това, което наричаме “Морал на западния свят,” завърши Стефан Гамизов.https://www.facebook.com/bulgarisme


1 1


Коментари
Каква е цената на националното предателство? Демократично ли е нито една партия да не се допита до гражданите за...?!

вижте още

Най-ново от Публикувай с 999

Здрaвейте Пишa ви по повод безсилието нa общинa Ямбол д...

ЗАЩО ЯМБОЛ НЯМА ДА ИМА „НОВА БОЛНИЦА“? Години наред на...

Преди дни беше публикувана жалба на една пътничка за на...

Реклама