Публикувай с Радио 999Публикацията е видяна: 1003


Получено на 08 Февруари 2014 в 06:06 от Коментатор


Здравейте ! Знам, че проблемите на Област Ямбол са много и независимо коя партия управлява на централно и местно ниво почти нищо не се променя, а всеки мисли за себе си и гледа да не изтърве келипира ...
Моля да проверите - т.е. направите проучване и зададете въпроси към кмета , областния управител, депутати и т.н и се разясни как и защо примерно в Ямбол няма да се построи нова зала, а в Ботевград е вече завършена , а в Плевен и Русе предстои да бъдат инвестирани и започнати такива ! За Ямбол са предвидени само 3 милиона и то за реконструкция на съществуващата зала "Диана", а при предишният кабинет се обещаваха 6 милиона за нова многофункционална зала. Ясно е на всички, че сме бедна община и има по-важни неща за инвестиране. Моля попитайте - колко чуждестранни фирми са инвистирали в общината ? Как се подпомага дребният и среден бизнес ? И много други неудобни за властимащите въпроси ... Благодаря за Вниманието и се надявам, че ще бъде побликувано моето мнение ! Пример : Проект на Община Плевен за изграждане на многофункционална спортна зала в града ще бъде финансиран със средства от Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите“. Решението бе взето на заседанието на Министерски съвет в сряда, а повече за самия проект стана ясно от прессъобщение на местната администрация, както и от пресконференцията, дадена по темата вчера от областния управител Илиян Йончев.
За изграждането на многофункционалната спортна зала Министерски съвет отпуска 2 млн. лв., с които ще бъде изпълнена първата фаза на проекта, включваща работно проектиране и стартиране на първи етап на строителните дейности. Стойността на целия проект е 12 809 284 лв.
Предвижда се залата да бъде построена на площ от 4426 кв. м, а разгърнатата й застроена площ да е 6458 кв. м и да разполага с 3060 седящи места, както и 12 места за хора с физически затруднения. Като единствена многофункционалната зала с развития капацитет и условия ще осигури възможност за достъп до професионални спортни, културни и други прояви и ще разполага с оборудване за минимум 4 вида колективен спорт. Обектът се допълва и с изграждането на паркинг с над 329 паркоместа. Община Плевен кандидатства с общо 4 проекта: за реновиране и модернизация на стадион „Плевен“, за изграждане на Многофункционалната спортна зала, за открит спортен комплекс и проект за рехабилитация на пътен участък Гривица – Згалево.


0 0


Коментари
Каква е цената на националното предателство? Демократично ли е нито една партия да не се допита до гражданите за...?!

вижте още

Най-ново от Публикувай с 999

Здрaвейте Пишa ви по повод безсилието нa общинa Ямбол д...

ЗАЩО ЯМБОЛ НЯМА ДА ИМА „НОВА БОЛНИЦА“? Години наред на...

Преди дни беше публикувана жалба на една пътничка за на...

Реклама