Публикувай с Радио 999Публикацията е видяна: 1380


Получено на 19 Март 2014 в 04:15 от инж.Иван Дунчев


Да посрещнем Пролетта и Пролетното равноденствие на Зайчи връх!

Народна Астрономическа Обсерватория и Планетариум- Ямбол съобщава в сайта си,че организира посрещане на астрономическата пролет на 21.03.2014г.от Тракийското светилище на Зайчи връх над Кабиле.
Изгревът на Слънцето на 21.03 за района на Ямбол е в 6.15ч. Тръгване от минералната баня до градинския мост в 5.15 със собствен транспорт.
На место разпределяме дошлите без превоз по колите.

Любители и поклоници на Природата и сакралната енергетика предлагаме на съгражданите си заедно да посрещнем Изгрева на Слънцето в този сакрален и специален в енергийно и духовно отношение Първопролетен ден,когато първите финни и нежни медно-златни изгревни лъчи на Слънцето вършат чудеса на животворно целебно въздействие,активиране на закърнели феноменни способности и информационно и духовно просветление и въздигане на човека,приемащ Слънчевата благодат на това Първосвещено Лунно-
Слънчево светилище на нашите Деди-създателите на първата и най-велика човешка цивилизация на човечеството-ТРАКИЙСКАТА,разселила Тракийските племена навред по света,водени от Духовните си водачи и Посветени-Българите,и създали така всички човешки цивилизации на Земята!
Елате заедно да трансформираме и мултиплицираме сакралната енергия на Слънцето и Светилището в благословение за децата,родителите и семействата ни,за близките ни,пръснати по чуждите страни,за града ни и бъдещето на България!

Носете си камерите и фотоапаратите за да заснемем сакралния пролетен ритуал и заредим и минираме Нета с нашите впечатления и преживявания от сърцето на Великата Тракийска цивилизация,която по неотменими прорицания в скоро време ще възстанови мощта и величието си с главни действащи лица всички нас-потомците на Световните цивилизатори!

За вашето просвещение за случая ви предлагаме нашата статия
СВЕЩЕНИТЕ ТАЙНИ НА СЛЪНЧЕВИТЕ И ЛУННИ БЪЛГАРИ
http://bezistena.blog.bg/history/2013/06/20/sveshtenite-taini-na-slynchevite-i-lunni-bylgari.1122329

Налейте си предварително шише с вода от осем-струйната чешма в центъра на Кабиле,която ще трансформираме в СВЕТЕНА ВОДА с удивителни свойства по метода на световно известният Японски учен проф.Масару Емото

НОСЕТЕ СИ МАРТЕНИЦИ ЗА ДАРЯВАНЕ НА СВЕТИЛИЩНИТЕ ДРЪВЧЕТА,
а ние ви даряваме с тайната на Мартеницата и нейните персонажи ПИЖО и ПЕНДА от нашия постинг:

"Разсекретяване тайната на МАРТЕНИЦАТА-част1.Фалшивите документи за азиатския произход на Българите".
http://bezistena.blog.bg/history/2014/03/08/razsekretiavane-tainata-na-martenicata- chast1-falshivite-dok.1245993


За информация на заетите през деня мероприятието приключваме към 7 часа,на връщане посещаваме манастира в с.Кабиле и запалваме свещички за съкровените си нужди и мечти.


1 0


Коментари
Каква е цената на националното предателство? Демократично ли е нито една партия да не се допита до гражданите за...?!

вижте още

Най-ново от Публикувай с 999

Здрaвейте Пишa ви по повод безсилието нa общинa Ямбол д...

ЗАЩО ЯМБОЛ НЯМА ДА ИМА „НОВА БОЛНИЦА“? Години наред на...

Преди дни беше публикувана жалба на една пътничка за на...

Реклама