Публикувай с Радио 999Публикацията е видяна: 445


Получено на 04 Март 2017 в 15:28 от Хикемян


На вниманието на всички безработни семейства или хора с ниски доходи

Как може да спестите някой лев от разходи: отивате в една голям магазин от чуждестранните вериги, а не в кварталните магазинчета. Напазарувате си, слагате покупките в джобовете или в/ под някой широки дрехи, например шлифер. И излизате спокойно от хипермаркета, като през цялото време водите емоционален разговор по телефона. Ако случайно ви хванат с покупките които се "напазарили" - може да кажете , че сте говорили по тел. с някой роднина, които има здравословни проблеми, били сте развълнуван и просто сте забравили да платите. За пример може да дадете нашата от няколко дни бивша посланичка - Поптодорова за която повечето медии, бг дипломати и политици скочиха да я защитават и определиха случката, че е "забравила да плати" , демек кражба няма.
Облечете се с подходящи за пазаруване в големи маркети дрехи и си "напзарете" по този нов и изпитан от нашата екс посланичка метод.
Обаче все пак внимавайте, защото обикновените българи понякога лежат ефективно ако по този начин си "напзарят" кебапчета, кюфтета,хляб и др.
А необикновените полити за къде, къде по-големи покупки за милиони се разхождат на свободно и ни се присмиват.


3 0


Коментари
Каква е цената на националното предателство? Демократично ли е нито една партия да не се допита до гражданите за...?!

вижте още

Най-ново от Публикувай с 999

Здрaвейте Пишa ви по повод безсилието нa общинa Ямбол д...

ЗАЩО ЯМБОЛ НЯМА ДА ИМА „НОВА БОЛНИЦА“? Години наред на...

Преди дни беше публикувана жалба на една пътничка за на...

Реклама