Публикувай с Радио 999Публикацията е видяна: 167


Получено на 12 Май 2018 в 10:13 от Милена Йорданова


Детска площадка в Ямбол тъне в треволяци!

Надявам се чрез вас да успея да обърна внимание на ямболските управници за детска площадка в кв. Стара Планина в града ни. Писала съм жалби за други проблеми, но може би се досещате, че реакция никога не е имало.
Има ли нещо общо между деца, трева, кърлежи, обрасли площадки и общинско безхаберие?
Е, има. А ако не вярвате, елате и вижте!
Отворете си добре очите и погледнете в какви условия сте оставили да играят децата на Ямбол. Далеч съм от мисълта, че след косенето това място може да заприлича на английска морава, но все пак поне (при желание) бурените могат да бъдат премахнати.

Да, ама желание няма. За сметка на това има изисквания - плащайте си данъците, плащайте си сините зони, бъдете примерни граждани. Лошо няма. Ама вие, общинари трябва да ни давате пример, а не да се барикадирате в кабинетите си

Излезте навън и си свършете работата. Имате цял отбор служители, които могат поне да ви сигнализират за проблемите в Ямбол. Да усвоява пари по проекти и да ръга табели всеки може. Истинската грижа и работа е след това.
А по това което виждам нито ви е грижа на децата на Ямбол, нито ви се занимава с тази работа! Толкова ли е трудно да се направи? Срамота е, управници, детските площадки да запустяват! Не е срамно обаче да си взимате заплатките и да не ви дреме за децата на квартала.

Изпращам и няколко снимки, за да добиете представа колко е обрасло.


3 0


Коментари
Каква е цената на националното предателство? Демократично ли е нито една партия да не се допита до гражданите за...?!

вижте още

Най-ново от Публикувай с 999

Днес изпращаха 12-класниците на Езикова гимназия „Васил...

Детска площадка в Ямбол тъне в треволяци! Надявам се ч...

Опасни медицински отпадъци са разхвърляни до болницата ...

Реклама