Публикувай с Радио 999Публикацията е видяна: 199


Получено на 03 Юли 2018 в 14:44 от Данъкоплатец


Трябваше ли да стане инцидент в Ямбол, за да грабнете лопатите и да запълвате ивици, които стоят нарязани от седмица, заради СМР по околовръстен път Изток!?!??!


"Живеем в близост до квартал Д-р "Д. Дончев" в Ямбол и повярвайте ни, всеки ден чуваме свирене на спирачки. Както знаете, заради ремонта на ул. "Преслав", по-голямата част от колите минават оттук. Заради една от нарязаните ОТДАВНА ивици асфалт от пътното платно стана ПТП. Лек автомобил намали рязко, за да не влезе във въпросната дупка, бусът който караше за него не успя да спре и се удариха.
И за да не бъдат виновни, че въпросните ивици стоят нарязани от 10 дни, днес грабнаха лопатите и почнаха да оправят нещата.

Сетихте се!!!

Трябва ли да се сетите още, че деца играят сред целия този хаос във връзка със започналите СМР в града, за който не помислихте преди да насочите трафика да преминава през този квартал? И трябва ли пак да стане инцидент? Какво може да последва от пренасочения трафик по неподходящия и тесен път покрай Боровец, който минава през ул. Д. Дончев?"
0 0


Коментари
Каква е цената на националното предателство? Демократично ли е нито една партия да не се допита до гражданите за...?!

вижте още

Най-ново от Публикувай с 999

Трябваше ли да стане инцидент в Ямбол, за да грабнете л...

За липите ...

Кабел на детска площатка в кв.Златен рог...

Реклама