Обратно към категорията

1 000 000 лв. за ремонт на уличната мрежа в Сливен

   

1 000 000 лв. за ремонт на уличната мрежа в Сливен

В Сливен започва основен ремонт и технологично възстановяване на уличната мрежа  Дейностите, които ще започнат в рамките на две седмици, ще се изпълняват от „Пътно поддържане”. За основен ремонт на улиците в града са предвидени един милион лева. Ще се извършва основен ремонт на улици от първостепенната улична мрежа, широк център, кварталите „Клуцохор”, „Сини камъни”, „Комлука”, „Ново село”, „Българка”, „Дружба”, „Даме Груев”, „Република”, „Кольо Фичето”, „Речица”, както и локално платно на ул. „Банско шосе” в промишлената зона на Сливен.
Ремонтът на уличната мрежа в населените места в общината ще започне след приключване на процедурата за избор на изпълнител по Закона за обществените поръчки. В момента има жалба за спиране на процедурата. Комисията за защита на конкуренцията не се е произнесла по нея.
Текущ ремонт на улици и пътища /запълване на единични дупки/ ще се извършва по отделен договор в рамките на финансовите разчети на община Сливен за 2017 година. В него е предвиден ремонт на ул.”Раковски”, където има пропадане на пътното платно и настилката се разрушава. Сега пропадането се проследява и се вземат мерки за отстраняване на проблема, съобщиха от пресцентъра на общината. 
 
 
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ден на отворените врати в ОДМВР – Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!