Обратно към категорията

Пожарникари от Котел спасиха 250 декара широколистна гора

   

Пожарникари от Котел спасиха 250 декара широколистна гораПожарникари от Котел спасиха 250 декара широколистна гора, след възникнал пожар от запалено сметище. Сигналът е получен в РСПБЗН-Котел на 16 август в 18,30 часа за възникнал пожар в местността Сухата чешма в землището на село Градец. Пострадали няма. Пожарът е унищожил един декар широколистна гара, спасени са 250 декара. Причината е запалено старо сметище и сухи треви и храсти в близост до гората.

На 16 август, около 08,35 часа, е възникнал пожар в селскостопанска постройка в новозагорското село Новоселец. Произшествието е ликвидирано в 11,10 часа от екип на РСПБЗН-Нова Загора. Пострадали няма. Унищожени са 50 кв.м. от покривната конструкция на постройката и ел. инструменти, съхранявани в нея. Причината за пожара е късо съединение в електрическата инсталация на помещението.

Информация за възникналите пожари без нанесени материални щети

От 08:00 часа на 16.08.2017 година до 08:00 часа на 17.08.2017 година на територията на област Сливен са възникнали 2 пожара без нанесени преки материални щети, които са обхванали обща площ 3,1 дка сухи треви, храсти и дърво. Пожарите са ликвидирани от екипи на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, както следва: 1 от РСПБЗН-Нова Загора; 1 от РСПБЗН-Котел.




17.08.2017 г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                    ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!