Обратно към категорията

Баскетболистите на Ямбол загубиха от Балкан

   

Баскетболистите на Ямбол загубиха от Балкан

Баскетболистите на Балкан спечелиха гостуването си на Ямбол с 86-79 в зала "Диана". Успехът бе постигнат доста по-трудно от предварителните очаквания, като се има предвид отсъствието в този мач на травмирания Николай Върбанов и наказания Стойо Чолаков.

Христо Захариев бе най-добър за селекцията на Небойша Видич с 21 точки, 8 борби и 5 асистенции. Дивон Уошингтън и Игор Кесар звкараха съответно 18 и 17 точки, овладявайки 7 и 9 борби, докато Дейвид Хоутън се включи добре от пейката с 11 точки за 19 минути. 

Брайкус Перин поведе реализаторската листа за Ямбол с 18 точки, а Стоян Петков приключи със 17, Андрей Иванов - 16.
 
Гостите поведоха в резултата с прилична разлика още след първата част, след което поддържаха дистанцията си спрямо ямболии, като най-голямата преднина в полза на Балкан достигна 16 точки.  Ямбол е на осмо място в таблицата с 1-5. За съжаление, това е четвърта поредна загуба на Ямбол в НБЛ. 
 
Какво предстои: След паузата, която предстои заради мачовете на националния отбор от евроквалификациите, срещите в НБЛ ще се подновят на 2-ри декември. Тогава Ямбол се отправя към Правец, за да срещне Лукойл Академик, а Балкан приема Левски в "Арена Ботевград".


Снимки: Величко Димитров
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Овладяха пожара над Котел с участие и на хеликоптер
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!