Обратно към категорията

АПАШИ ОБРАХА ТРИ КЪЩИ НА СПЯЩИ СТОПАНИ

   

АПАШИ ОБРАХА ТРИ КЪЩИ НА СПЯЩИ СТОПАНИНагли бандити ограбиха три къщи, докато стопаните им спяха. Случи се в сливенското село Чокоба. Едната от „ударените” къщи е на кмета на селото Руси Ненчев, научи Sliveninfo.

„От миналия понеделник, когато станаха кражбите, в селото ни има истинска страхова психоза. При мен са влезли между 3 и 4 час сутринта, докато майка ми спеше на първия етаж а аз по- навътре в къщата. Взели са ми телевизор и са ровили в куфарче”, заяви пред Sliveninfo кметът на Чокоба. Той обясни,че апашите са тарашили още две къщи на неговата улица- едната на земеделски производител, а другата на възрастна жена.

„ Доволен съм, че поне не са уплашили майка ми. За мен тези хора са професионалисти и са приходящи. Предполагам, че оставят колите си извън селото, каза Ненчев, който е бивш полицай. За да не си отидат самос един телевизор, напускайки кметската къща, апашите задигнали и паламуда, който стопаните сушили под навес.

Ударът в Чокоба не е единствен. Месеци по- рано подобни кражби имаше и в друго село от община Сливен. В Чокоба няма постоянно присъствие на полиция. След кражбите обаче всяка вечер всяка вечер в селото дежурят служители на реда.

Георги Мангинов










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ветеринари влязоха във фермата на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!