Обратно към категорията

Ремонтите на новия център на Ямбол продължават

   

Ремонтите на новия център на Ямбол продължават

Ако някой помни за над 40 години експлоатация на стария център - колко пъти е бил ремонтиран, нека да коментира!
 
Две години след обновяването на новия център на Ямбол, ремонтите отново продължават. От снимките може да видите как строители са се заели да боядисват парапети, да шкуркат плочки, да запълват отворените фуги. Дори смениха/премахнаха релсите пред Пощата (или както ямболии ги наричат-релси към нищото, защото свършват пред община Тунджа) и оправят други дефекти. 
За жалост - това е резултатът след двугодишна експлоатация на плочките и останалата част от строителството. Как би изглеждала централната част на нашия град след 10 или 20 години, можем само да гадаем. Дано успее да издържи на природата и на износването от пешеходците, които вървят по нея. 
За да опазят центъра, управниците дори не дадоха Кукери или Коледари да тропат по новите плочки. Кукерите бяха пратени в парка, а Коледарите в неремонтираната част на ул. "Раковски". 
Всъщност, ремонт след ремонта имаше и през лятото на миналата година. Тогава, отново се подменяха дефектирали елементи и от общината призоваха гражданите към по-отговорно отношение и опазване на градската среда.  
 













Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#3 Стоян 21.11.2017 12:55

Плочките са производство на бургаска фирма /естествено на герб/, която беше доставчик на почти цяла България за ремонтите им на ЦГЧ. Пълен боклук са! След 2-3 години може пак да си асфалтираме центъра! Лично кмета трябва да ходи с тромбовачката и със затворнически дрехи!


#2 Асен 21.11.2017 05:10

Липсата на контрол е тенденциозна!

 

 

#1 Страхил. 21.11.2017 04:28

Убеден съм, че не е никак трудно да се намерят в Ямбол двама строители с опит, та да извършват контрол по качеството на строителните обекти в общината. От всичко построено до сега се вижда, че не е имало кой да я върши тази работа.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!