Обратно към категорията

ПИЯН ШОФЬОР СЕ НАТРЕСЕ В СКЛАД

   

ПИЯН ШОФЬОР СЕ НАТРЕСЕ В СКЛАД+новините от полицията в Сливен
На 26 ноември, в 03,30 часа, в РУ-Нова Загора е получен сигнал за настъпило пътно произшествие в склад за строителни материали на улица "Димитър Благоев" в град Нова Загора.  На място се установява, че 26-годишният Б.Д., водач на лек автомобил „Пежо“, е претърпял пътно произшествие. При движение по улица „Проф. М.Балкански“ губи управление над автомобила, удря паркиран лек автомобил „Фиат Пунто“, продължава движението си и се блъска в металната врата на склад за строителни материали на улица „Д.Благоев“, като влиза в двора на склада. Водачът е изпробван с техническо средство за употреба на алкохол - положителна проба от 1,79 промила. Б.Д. е задържан за 24 часа. Образувано е бързо производство. 



Новозагорски криминалисти са задържали 21-годишен мъж, извършил кражба на пари и ценности от частен дом, веднага след получаване на сигнала. Около 21,20 часа на 24 ноември 21-годишният Й.С. е проникнал в дома на 32-годишен мъж в град Нова Загора и е откраднал сумата от 2660 лева, златни накити и два ръчни часовника. След проведените незабавни издирвателни действия Й.С. е установен и задържан.  Той е криминално проявен от град Нова Загора, остава в ареста за 24 часа. Парите и ценните вещи са иззети и предадени.  Образувано е досъдебно производство. 
 
 
63-годишна жена от град Нова Загора е станала жертва на телефонна измама. Тя е подала заявление в РУ-Нова Загора на 26 ноември. Предния ден, около обяд, жена е била въведена в заблуждение, че помага на органите на реда за залавянето на престъпна група, която се занимава с телефонни измами. Въвлечена в измамната схема тя е дала сумата от 4500 лева и златни накити. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
Сливен: Двама водачи на МПС с алкохол и един с наркотици са установени от полицейски служители в периода 24-27 ноември. На 24 ноември, в 23,30 часа, на улица „Булаир“  е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 30-годишната С.Н. от град Сливен. При проверката в нея е намерено и иззето топче от станиол, съдържащо марихуана. При проверката за употреба на наркотични вещества тя е показала положителна проба. Образувано е досъдебно производство.
Около 04,40 часа, на 25 ноември, в района на кръстовище с булевардите „Бургаско шосе“ и „Георги Данчев“ е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 22-годишния Ж.А. от село Драгоданово. При проверката се установява, че Ж.А. управлява след употреба на алкохол 1,57 промила. Образувано е бързо производство. 
Тази сутрин в 01,16 часа, на път село  Чинтулово- град Сливен, е извършена проверка на лека автомобил „Опел Вектра“, управляван от 22-годишния П.Г. от село Чинтулово. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба от 1,65 промила. Образувано е бързо производство. 

Първолета Мандинска
ОДМВР Сливен 
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!