Обратно към категорията

Надзиратели от женския затвор в Сливен излизат на протест днес

   

Надзиратели от женския затвор в Сливен излизат на протест днесСлужителите на Сливенския женски затвор излизат на протест днес, 28 ноември. Това съобщи пред „Фокус“ Цветан Михайлов, член на УС на Синдиката на служителите в затворите в България и председател на синдикалното дружество в Сливен.Протестът ще се състои от 12.00 часа пред сградата на затвора.
Служителите на затворите ще бъдат подкрепени от техни колеги от „Съдебна охрана“ и други представители на сектор „Сигурност“. Протестиращите ще носят трикольорни ленти и плакати с исканията си.Така те застават зад исканията на Синдиката за 20% увеличение на работните заплати, както и придружаващите допълнителни плащания с постоянен характер и други възнаграждения и плащания за персонала, равностойни на служителите на МВР.
Ако исканията не бъдат удовлетворени и този път, протестните действия ще продължат и под други форми. Членовете на синдиката ще излизат на протест пред сградите на затворите, ще предприемат ефективни действия в първия ден на Председателството на България в ЕС през 2018 година. Ще има протести пред сградата на Министерството на правосъдието и пред Народното събрание.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!