Обратно към категорията

В Сливен: Водач с метамфетамин, нерегистриран мотоциклет и управление на МПС след употреба на алкохол

   

В Сливен: Водач с метамфетамин, нерегистриран мотоциклет и управление на МПС след употреба на алкохолВодач с метамфетамин, нерегистриран мотоциклет и управление на МПС след употреба на алкохол са случаите установени от полицейски служители през изминалото денонощие в град Сливен. Около 14,20 часа на булевард „Цар Симеон“ е засечен мотоциклет „Ямаха“ , без регистрационна табела. Превозното средство е управлявано от 25-годишния Д.Т. от град Сливен. При проверката се установява, че мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство.
В 15,23 часа на улица „Н.Фурнаджиев“ е извършена проверка за употреба на алкохол на 61-годишния С.С. от град Сливен. Полицейските служители установяват, че С.С. управлява  лек автомобил „Опел Астра“ с концентрация на алкохол 1,88 промила. Образувано е бързо производство.
25-годишният П.Д. е хванат да управлява лек автомобил „Опел Астра“ след употреба на наркотични вещества. Той е спрян за проверка на улица „Великокняжевска“ в 21,15 часа. Уредът е отчел употреба на метамфетамин. Образувано е бързо производство. 


07.12.2017 г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                    ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ямболски изследователи ще покорят връх „Ямбол” на Антарктида
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!