Обратно към категорията

Застудяване през уикенда, следващата седмица отново ще е топло

   

Застудяване през уикенда, следващата седмица отново ще е топло

След последните почти пролетни дни през уикенда предстои ново застудяване. В събота ще завали дъжд, който в неделя ще премине в сняг, сочи краткосрочната прогноза за времето.
Още от съботния ден времето ще започне да се променя и ще завали дъжд над почти цялата страна. Вятърът в Северна България ще се ориентира от север-северозапад и ще се усили.
В нощта срещу неделя на места дъждът ще преминава в сняг, най-вече по високите полета на Западна България и Предбалкана.
 
Температурите ще се понижат и в неделя вече ще са такива, каквито се очаква да са през декември, коментират синоптици пред "Дарик".
 
Според прогнозите обаче до края на неделния ден валежите ще спрат. И през следващата седмица времето отново ще е топло, а температурите ще са с 5-6 градуса над обичайните за декември.
 
Сутрешните температури в понеделник и вторник на запад ще бъдат около нулата, а дневните стойности ще достигат до 10-15 градуса.
 
В края на следващата седмица обаче се очаква нова промяна на времето. Над страната ни се очаква да премине средиземноморски циклон и температурите отново да паднат.










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!