Обратно към категорията

Започнаха детските празници „Коледни звезди над Тунджа"

   

Започнаха детските празници „Коледни звезди над Тунджа"Проявите ще се състоят в различни населени места.

Днес са в детска група „Усмивка“, село Окоп към Детска градина „Щурче“, с. Кукорево, а от 15:00 часа в Детска градина „Щурче“, село  Кукорево. На 13 декември от 10,00 г. в народно читалище „ Светлина“, Роза за децата от Детска градина „Звездица“ и групите в селата Ботево, Бояджик и Роза, на 14 декември от 10,00 г. в  Детска група „Иглика“, с. Чарган към Детска градина „Дечка Сюлемезова“, с. Веселиново.

На 15 декември от 9,30 г. в  Детска градина „Изворче“, в 11.00 ч. в детска група „Пролет“, с. Дражево с участието на деца  и от група „Маргаритки“, с. Безмера , а от 15,30 ч. в детска градина с. Хаджидимитрово към Детска градина „Изворче“, с.Кабиле. 18 декември от 10,00 г. в Детска градина „Кольо Тенев“, с. Тенево с участието на деца от детска група „Звънче“, с. Маломир, от 11,30 г. в  Детска група „Пингвини“ за децата от селата Генерал Инзово, Крумово и Миладиновци.

В общинските детски градини и в народните читалища малките палавници ще посрещнат Дядо Коледа, ще го поздравят и ще получат лакомства и подаръци, осигурени със съдействието на Община „Тунджа“.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!