Обратно към категорията

Започва проверка на ямболската фирма, собственик на катастрофиралия автобус

   

Започва проверка на ямболската фирма, собственик на катастрофиралия автобус


Приключи огледа на мястото на катастрофата на пътя между селата Сокол и Еленово, община Нова Загора. Вещите лица не са успели да разпитат свидели.

АВТОБУС С РАБОТНИЦИ ОТ ЯМБОЛ СЕ УДАРИ В ДЪРВО. ДВАМА СА ЗАГИНАЛИ, ОСЕМ СА РАНЕНИ

Пострадалите са откарани в областната болница в Сливен, а останалите пътници с друг автобус на фирмата са откарани до работното им място в ТЕЦ- 2, съобщи за Дарик наблюдаващия прокурор Борислав Сяров. „Подозира се, че може би на шофьора му е станало лошо”, каза още Сяров.
 
Взет е списък с имената на пътуващите в рейса. Започва проверка на фирмата0превозвач и тепърва  предстоят експертизи.
 
Седем мъже и една жена, на възраст между 45 и 60 години са приети в сливенската областна болница. Петима от тях са докарани с линейки от новозагорската болница, а трима са пристигнали с личните си автомобили.
 
Единият от мъжете е настанен в Отделението по реанимация със съчетана травма и счупване на тазобедрена става. Другият е в ортопедия със счупвания на костите на ръката. Няма опасност за живота и на двамата пациенти, съобщи началникът на Спешното отделение д-р Тодор Суванков.
 
Останалите пострадали са прегледани, оказана им е лекарска помощ, но не са приети в болницата.
 
Тежкият пътен инцидент стана към 7.30 часа  днес,  при който автобус с работници от Ямбол се заби в крайпътно дърво. Ясно е, че няма други участници в пътнотраспортното произшествие. 
 





Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Димов 12.12.2017 17:45

Изкараха всички шофьори болни, проверяващите да запишат имената на шофьорите на паркинга на Язаки в 24,00ч. и на сутринта половината автобуси няма да излязат от гаража. Това е истината, няма достатъчна почивки, вечер до 24,00 и в 5-6,00ч. отначало.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!