Обратно към категорията

Боксовите ръкавици на Даниел Асенов на търг за благотоврителност

   

Боксовите ръкавици на Даниел Асенов на търг за благотоврителност

Довечера за десета година в община Тунджа ще се проведе Общински благотворителен бал. Събитието ще бъде съпроводено с благотворителен търг и базар на ръчно изработени сувенири и кулинарни шедьоври.
Един от експонатите предложени на аукциона довечера ще са боксовите ръкавици на Даниел Асенов. Това са ръкавиците от първата евротитла на Тайсъна от Кукорево от Самоков 2015г. Тази година Даниел спечели две европейски титли - една при мъжете и една при младежите.
Средствата, събрани на благотворителния търг в община Тунджа, се даряват за стимулиране на ученици и студенти от общината с високи постижения в образованието, изкуствата и спорта, а така също и за подпомагане лечението на нуждаещи се деца и младежи.
Миналата година на благотворителния бал беше събрана рекордната сума от 43 500 лева. За девет години, с помощта на жителите и представителите на бизнеса, Общината е предоставила над 250 000 лева за финансово подпомагане на 17 деца и младежи с изявени дарби и за лечението на 13 тежко болни деца от община Тунджа.
 
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!