Обратно към категорията

НОВИНИТЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН:

   

НОВИНИТЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН:

Двама водачи на МПС, употребили наркотични вещества, са установени от полицейски служители в град Сливен. На 19 януари, в 21,30 часа, на бул. „П.Хитов“ е спрян за проверка лек автомобил „БМВ“, управляван от 44-годишния Й.Й. от град Сливен. При проверката за употреба на наркотични вещества той е показал положителна проба. Образувано е бързо производство. 
Положителна проба за употреба на наркотици е показал и 21-годишният Т.К., също от град Сливен. Той е спрян за проверка на 20 януари, в 04,00 часа, на улица „Славянска“. Управлявал е лек автомобил „Фолксваген Голф“. Образувано е досъдебно производство.  
 
Служители на РУ-Сливен работят по кражба на вещи от лек автомобил, извършена на 21 януари. Неизвестен извършител, след като е взломил стъклото на предната врата на лек автомобил „Форд Фиеста“, е проникнал в купето и е извършил кражба на преносим компютър и документи. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
Пожар:
На 21 януари,  в 21,52 часа, е получен сигнал за  горящ лек автомобил в село Гавраилово. На място е изпратен екип на РСПБЗН-Сливен, който е ликвидирал пожара в 22,20 часа. Пострадали няма. Автомобилът е унищожен. Причинете за произшествието са в процес на установяване. 
 
Нова Загора: Притежаване на наркотици е установено от полицейски екип в град Нова Загора. На 20 януари, около 02,10 часа, е извършена проверка на лек автомобил „Пежо“, управляван от Д.Н. на 25 години от град Нова Загора. В него е намерена и иззета кутийка, съдържаща жълто кристалообразно вещество и цигара с марихуана. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство. 
 
 
Водач с алкохол над 1,2 промила е установен от полицейски служители в град Нова Загора. На 21 януари, около 03,30 часа, автопатрулен екип спира за проверка лек автомобил „Хонда“, управляван от 27-годишния С.С. от град Раднево. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба от 1,67 промила. Задържан е за 24 часа. Образувано е бързо производство. 
 
Криминалисти работят по кражба от частен имот в град Нова Загора. На 20 януари, около 17,00 часа, 71-годишен мъж е подал заявление в РУ-Нова Загора за кражба от дома му. Кражбата е извършена за времето от 28 декември до 20 януари. Откраднати са бензинова косачка "Райдер" и телевизор "Филипс". Нанесената щета е в процес на уточняване. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
           
Твърдица: Служители на РУ-Твърдица са установили водач, употребил наркотици, при извършване на патрулна дейност в град Шивачево. На 20 януари е спрян за проверка лек автомобил „Хонда“, управляван от 37-годишния И.Р. от същия град. Проверката е показала употреба на канабис. Образувано е бързо производство. 
 
 
           
РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!