Обратно към категорията

Отвлечена жена от Сливен се омъжи за похитителя си

   

Отвлечена жена от Сливен се омъжи за похитителя си

Наложиха наказание от 2 години „лишаване от свобода", изтърпяването на което е отложено с изпитателен срок от 3 г. на Георги Т. (на 32 г., от град Сливен). Той е признал вината си за това, че около 21.30 ч. на 09.10.2017 г. в гр. Сливен, отвлякъл жена, като деецът е бил въоръжен с нож – престъпление по чл. 142, ал. 2, т. 1, вр. ал. 1 от НК.
Георги Т. е признал вината си и за това, че на 10.10.2017 г. в гр. Сливен, без надлежно разрешително, държал високорискови наркотични вещества - хашиш и екстази – престъпление чл. 354а, ал. 3, предл. 2, т. 1, предл. 1 от НК.
Пострадалата и подсъдимият имали интимни отношения. Георги Т. често ревнувал приятелката си, като пристъпите на ревност най-често идвали след употреба на алкохол. Пострадалата често подавала жалби в полицията срещу Георги Т., но в последствие ги оттегляла. Поредният конфликт между тях възникнал, когато двамата били на почивка в к.к. Слънчев бряг. Тогава пострадалата излъгала Георги Т., че отива до магазина, но вместо това се качила на автобус и отпътувала към гр. Сливен. Няколко дни след тази случка Георги Т. открил пострадалата в апартамент на нейна приятелка. Заплашил я с нож и я отвлякъл, като я завел в собственото си жилище, а там я заключил и и нанесъл побой. Георги Т. е задържан след подаден в полицията сигнал от приятелката на пострадалата. Горепосочените наркотични вещества са открити в неговия апартамент.
На 30.11.2017 г., докато Георги Т. е бил с мярка за неотклонение „задържане под стража", той и пострадалата сключват граждански брак, който е станал факт, след като подсъдимият е получил специално разрешение за това.
Наложеното наказание е общо за двете престъпни деяния.
Споразумението, което е одобрено от Окръжен съд – Сливен, е окончателно.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ямболски изследователи ще покорят връх „Ямбол” на Антарктида
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!