Обратно към категорията

СЛЕД ПОЛИЦЕЙСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ: ЧЕТИРИМА КРАДЦИ СА ЗАДЪРЖАНИ В ЯМБОЛСКО

   

СЛЕД ПОЛИЦЕЙСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ: ЧЕТИРИМА КРАДЦИ СА ЗАДЪРЖАНИ В ЯМБОЛСКО

Четирима души, извършили кражби в различно съучастие са задържани, съобщиха от ОДМВР Ямбол. На 2 март след подаден  сигнал за взломно проникване в наследствен имот в село Трънково са предприетите бързи издирвателни действия. 
 
Изяснено е, че мъжете са напуснали селото и са навлезли пеш в открита пресечена местност между селата Трънково, Изгрев, Дряново и Маломир. В преследването им продължило около 15 км на трудно проходим терен е участвало и следово куче. В резултат на предприетите полицейски действия мъжете са локализирани в село Дряново.
 
При задържането им са оказали съпротива, което е наложило използването на физическа сила и помощни средства.  И четиримата - И.И. /36Г./ от общ. Карнобат, И.А./23г./ от Ямбол, М.П./31г./  и С.С./24г./ от общ. Елхово са криминално проявени, извършители на множество престъпления против собствеността на гражданите.
 
В хода процесуално-следствените действия извършени под надзора на Районна прокуратура – Елхово е установено, че часове по-рано четиримата са извършили взломна кражба от търговски обект в село Трънково. От там те отнели различни стоки на стойност около 2500 лева.  Вчера, четиримата са привлечени в качеството им на обвиняеми и с прокурорски постановления са задържани  за срок от 72 часа.
 
При проведените полицейски мероприятия са събрани данни за съпричастността задържаните към множество взломни кражби от търговки обекти и частни имоти на територията на областта. Проверява се съпричастността им  към други подобни престъпления, извършени в съседни региони.
 
Пресцентър











Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Зевзеци в Новозагорско село: Ако Байдън дойде и хоро ще му изиграем
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!