Обратно към категорията

МЪЖ ОТКРАДНА ТАКСИ И ГО ЗАБИ В ДЪРВО

   

МЪЖ ОТКРАДНА ТАКСИ И ГО ЗАБИ В ДЪРВО

+новините от полицията
В РУ-Нова Загора е задържан мъж на 45 години за кражба на лек автомобил. На 10 март, около 04,00 часа, 45-годишният К.М. от новозагорското село Съдиево е отнел противозаконно таксиметров автомобил, след което е катастрофирал в крайпътно дърво. От произшествието няма пострадали. К.М. е използвал невниманието на водача, който е оставил за кратко автомобила без надзор по пътя Нова Загора-Съдиево. К.М. е изпробван за употреба на алкохол, като е показал положителна проба от 1,09 промила. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
 
Сливен: Криминалисти на ОДМВР-Сливен са задържали 26-годишен мъж в момент на производство на наркотични вещества. В хода на операция по установяване и задържане на лица, занимаващи се с производство и разпространение на наркотици, е извършена проверка на жилище в град Кермен, обитавано от С.Д.(26г.). При проведените процесуално-следствени действия полицейските служители са иззели около 2 грама бледожълто кристалообразно вещество, което при направения полеви тест реагира на метамфетамин. Иззети са химически вещества, предмети и прекурсори, необходими за производството на синтетични наркотични вещества. С.Д. е задържан за 24 часа. Работата по случая продължава. 
 
Специализирана операция по противодействие на престъпленията срещу интелектуалната собственост е реализирана от полицията в Сливен. Иззети са 28 спортни комплекта от марките "Адидас" и "Найк". Акцията е проведена на 10 март  от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към ОДМВР-Сливен във връзка с закононарушения, свързани с производството и разпространението на спортни стоки с търговски марки, обект на авторско право, нарушаващи правата на интелектуалната собственост. В обособена сергия на „Атракционна площадка“, в сливенския квартал „Българка“,  е установена нерегламентирана продажба на спортни комплекти, носещи марките „Адидас“ и „Найк“. Иззети са 28 комплекта. По случая е образувано досъдебно производство.  
 
 
В РУ-Сливен е започнато бързо производство срещу 34-годишната В.П. от село Конаре, община Гурково. На 9 март, около 12,50 часа, В.П. е хваната да извършва кражба от търговски обект в град Сливен. Откраднала е хранителни стоки на стойност 20,87 лева. Жената е криминално проявена, задържана е за 24 часа.  
 
На 11 март служители на РУ-Сливен са извършили обезпечаване на сигурността и обществения ред по време на предсрочно изнесено гласуване, от пребиваващи руски граждани в Република България, за регион Сливен и Ямбол. Изнесеното гласуване е по повод предстоящите избори за президент на Руската федерация. Осигурено е полицейско присъствие за времето от 08,30 до 16,00 часа на 11 март. Участвали са общо 23 служители на РУ-Сливен. Нарушения на обществения ред не са констатирани. 
 
Трима водачи с наркотици и едни с алкохол над 1,2 промила са установени от полицейски служители през почивните дни на територията на РУ-Сливен. На 9 март в района на кръстовище „Петолъчка“ е установен 43-годишният Г.С. от село Обител, община Омуртаг, водач на товарен автомобил „Ивеко“ с концентрация на алкохол 1,5 промила.
21-годишният М.Т. от град Сливен е хванат да управлява лек автомобил „Ситроен“ след употреба на наркотици на 10 март в сливенския квартал „Дружба“. 
Също на 10 март е спрян за проверка лек автомобил „Шкода“, управляван от 33-годишния Ж.Д. от село Сотиря. При проверката за употреба на наркотици той е дал положителна проба за метамфетамин. 
На 11 март е извършена проверка на 29-годишния В.Ц. от град Сливен. Той е управлявал лек автомобил „Опел“ след употреба на наркотични вещества- амфетамин и метамфетамин. 
Образувани са бързи производство.           
 
Нова Загора: 
Криминалисти на РУ-Нова Загора работят по кражба от частен имот в село Ценино. За времето от 24 февруари до 11 март неизвестен извършител е проникнал в наследствен имот на 75-годишна жена от град Стара Загора. Извършена е кражба на зимнина и покъщнина. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство. 
           
           
РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Две брутални убийства потресоха ямболски квартал
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!