Обратно към категорията

Майските дни на културата „Сливенски огньове“ ще бъдат открити на 1 май

   

Майските дни на културата „Сливенски огньове“ ще бъдат открити на 1 майКметът Стефан Радев, Камен Донев, Валя Балканска и Георги Христов ще запалят огъня на Майски дни на културата



Майските дни на културата „Сливенски огньове“ ще бъдат открити на 1 май с церемония по запалване на символния огън на площад „Хаджи Димитър“ в 20.30 ч.

Огънят ще запалят кметът Стефан Радев, Камен Донев, Валя Балканска и Георги Христов. Празникът ще продължи с концерт на Валя Балканска и Георги Христов на открита сцена на площада от 20.45 ч. Концертът ще приключи с празнични илюминации.

По-рано същата вечер, от 18 часа, в залата на Драматичен театър „Стефан Киров“ Камен Донев ще представи авторския си спектакъл „Лекция №1 за народното творчество“. Входът ще е с билети.

Програмата на „Сливенски огньове продължава на 2 май, когато ще започне „София Филм Фест в Сливен 2018 г.“.Почитателите на киното ще имат възможност да гледат филмите от програмата в зала „Сливен“. Фестивалът ще продължи до 4 май, а входът е свободен.

27.04.2018 г.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!