Обратно към категорията

Драматичен театър „Невена Коканова“- Ямбол с отлична оценка от Министерството на културата

   

Драматичен театър „Невена Коканова“- Ямбол с отлична оценка от Министерството на културата

За втора поредна година Драматичен театър „Невена Коканова“ Ямбол получи отлична оценка от Министерството на културата. 
Драматичен театър „Невена Коканова“, Ямбол се нарежда в групата на отличниците Народен театър, Театър на българската армия, Сатиричен театър, както и театрите в Русе, Бургас, Габрово и Стара Загора. 
Комплексната оценка се формира след отчитане на различни показатели, сред които репертоарна политика и постигане на баланс между български и чуждестранни, съвременни и класически автори, образователни, комедийни и драматични спектакли; политика за привличане на нови групи хора и нови пространства; взаимодействие с местните власти и участие в съвместни инициативи; приходи от продадени билети, брой зрители, брой спектакли; използване на новите технологии и провеждане на специални PR и медийни кампании. 
Верни на своята политика за разнообразие в репертоара Драматичен театър „Невена Коканова“ Ямбол след успешната премиера на „Двубой“ от Иван Вазов, от 7 май започва репетиции на ново заглавие - „Мъжете предпочитат да излъжат“ от френския автор Ерик Асу. Режисьор на новия спектакъл е Владимир Петков. Той ще работи с ямболската трупа за втори път след успешната реализация на пиесата „Всяка сряда от пет до седем“.

Румяна Стефанова









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ден на отворените врати в ОДМВР – Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!