Обратно към категорията

Започва ремонт на участък от АМ Тракия

   

Започва ремонт на участък от АМ Тракия

Движението в посока Бургас ще се пренасочи към пътен възел Пловдив - Изток, по стария път 1-8, ще стига до село Поповци и от там ще се качва на второкласния път номер 66. И на пътен възел Плодовитово, тежкотоварните камиони обратно ще слизат на магистралата. От същото място ще се отбива и движението в посока София. Като отново на пътен възел Пловдив - Изток тировете ще могат отново да се качат на магистралата, съобщи БНТ.
Преминаването през някои участъци на автомагистрала Тракия за мнозина шофьори е истинско изпитание.
Освен преасфалтиране в участъка от 133-я до 155-я километър се предвижда отводняване и подмяна на мантинелите и пътните знаци. Ще се работи поетапно, като първо ще се ремонтира платното към Бургас, а движението на леките автомобили ще бъде двупосочно в лентата към София.
 
В отсечката, която ще се ремонтира, максимално допустимата скорост за леките автомобили ще бъде 70 километра в час.
Инспектор Ботьо Гиргинов - КАТ Пловдив: В тези участъци, в които има ограничение на скоростните режими във връзка - в случая с неизправности на пътното платно - ние ще осъществяваме контрол, включително с техническите средства за установяване на превишение на скоростта.
В останалите проблемни участъци на автомагистрала Тракия между Пловдив и Стара Загора ограничението остава 90 километра в час.












Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!