Обратно към категорията

Община „Тунджа“ е номинирана за наградата „Златната ябълка“

   

Община „Тунджа“ е номинирана за наградата „Златната ябълка“

Община „Тунджа“ е номинирана за наградата „Златната ябълка“ на Национална мрежа на децата. Наградата се връчва на хора и организации, които имат принос за правата и благосъстоянието на децата в България.
Номинацията е направена от Сдружение „Дете и пространство“. В нея се казва: „В Община Тунджа е интегриран по един великолепен начин семейно ориентираният подход за грижа към децата. Благодарение на усилията на всички работещи в сферата на грижите Общината е постигнала основното и най-важно за децата – всички да работят заедно за добруването им. Общината е прекрасен пример за добра междуинституционална комуникация, който ни доказва, че когато има желание се намират и начини.  Община Тунджа е успяла да организира междуинституционалната си комуникация в здравна, социална и образователна сфера така, че всяко дете и семейството му да получават необходимата подкрепа. Изцяло са включени семействата в комуникирането на проблемите им и начините за подкрепа. Община Тунджа е включена неслучайно като добра практика в изследването за Грижи за деца в ранна детска възраст“.
В категорията „Община“ са номинирани още Бургас, Враца и Габрово.
През 2012 година кметът Георги Георгиев получи наградата „Златната ябълка” в категорията „Политик на национално ниво с принос към живота и благосъстоянието на българските деца". 
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Как се правят стрели за огъня на Сирни заговезни?
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!