Обратно към категорията

В СЛИВЕНСКО: КАТАСТРОФА, РАЗКРИТ ГРАБЕЖ И ПОБОЙ

   

В СЛИВЕНСКО: КАТАСТРОФА, РАЗКРИТ ГРАБЕЖ И ПОБОЙ

Криминалисти на РУ-Сливен са разкрили грабеж, при който е пострадал мъж на 49 години. Той е бил нападнат с нож, около 20,30 часа на 22 юни, в сливенския квартал Асеновец. Получил е прорезна рана в областта на ръката. Сигналът е подаден на 23 юни. След проведени незабавни издирвателни действия извършителят е хванат на следващия ден. Той е криминално проявеният Р.П.(24 г.) от град Сливен. Първоначално е  задържан за 24 часа. 
Наложена му е мярка за неотклонение "задържане под стража". 
Работата по установяване и доказване на цялостната престъпна дейност на Р.П. продължава от служители на сектор "Криминална полиция" при РУ-Сливен.
 
           
Нова Загора:  В РУ-Нова Загора е образувано досъдебно производство за причиняване на телесна повреда. На 28 юни, в 15,00 часа, е получен сигнал от  ФСМП - Нова Загора за приет 22-годишен мъж, пострадал след сбиване. Полицейските служители установяват, че за времето от 14,30 до 15,00 часа в района на бензиностанция в град Нова Загора пострадалият се е сбил с 25-годишния Д.Т., при което е получил комоцио. Д.Т. е задържан. Причините за конфликта са в процес на установяване. 
 
Котел: На 28 юни, в 16,48 часа, от тел.112 е получено съобщение за възникнало пътно произшествие на главен път ІІ-48, км.54,800 , посока село Мокрен.  Товарен автомобил „Форд Транзит“, управляван от водач на 46 години от село Равнец, област Бургас, на мокра настилка излиза извън пътното платно и се удря в бетонна стена. Мъжът е пътувал сам, откаран е в МБАЛ-Сливен за преглед, без опасност за живота. Причинени са значителни материални щети по автомобила. В РУ-Котел е образувано досъдебно производство.  


Пресцентър ОДМВР Сливен









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!