Обратно към категорията

НАРУШИТЕЛИ НА ПЪТЯ

   

НАРУШИТЕЛИ НА ПЪТЯ

Двама водачи с наркотици, един неправоспособен и един с отнета шофьорска книжка са хванати от “Пътна полицая”-Сливен. 
На 17 февруари е започнато бързо производство срещу 54-годишния М.М. от град Нова Загора, който е управлявал лек автомобил “Опел Вектра”, без да притежава необходимата правоспособност. Полицейските служители установяват, че М.М.  вече има наложено административно наказание за същото нарушение.
29-годишният Д.Б. от град Сливен е хванат да управлява лек автомобил “БМВ”, след като шофьорската му книжка е отнета от “Пътна полиция” със заповед за временно отнемане за неплатени глоби. Срещу него е образувано бързо производство. 
20-годишният И.А. и 22-годишният И.И. от град Сливен са установени в 02,30 и 04,00 часа на 18 февруари да управляват след употреба на наркотични вещества. Срещу двамата са образувани досъдебни производства. 

Другите новини от сливенската полиция:
 
35-годишен мъж от град Сливен е задържан за притежаване на наркотици. При рутинна проверка, около 00,10 часа на 18 февруари, извършена от служители на РУ-Сливен, 35-годишният Н.М. е направил опит да изхвърли кутийка, съдържаща бяло кристалообразно вещество. При направения полеви тест веществото е реагирало на метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
В ОДМВР-Сливен са образувани три досъдебни производства за престъпления срещу интелектуалната собственост. При операция на служители на сектор “Противодействие на икономическата престъпност” – Сливен са иззети 153 комплекта спортни екипи и 103 броя долнища и горнища, носещи логото на защитени търговски марки "Адидас", "Найк" и "Пума". Акцията е осъществена на 18 февруари в района на бившия битак в град Сливен и е с цел противодействие на закононарушения, свързани с производството и разпространението на фалшиви спортни стоки, нарушаващи правата на интелектуалната собственост.
 
 
 
Нова Загора: Полицейски служители на РУ-Нова Загора разследват случай на кражба на 700 метра кабел от електропреносната мрежа на село Караново. Кражбата е извършена за времето между  01,00 до 01,30 часа на 18 февруари от четири междустълбия в северозападния край на селото. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
 
Пожарна безопасност и защита на населението
На 17 февруари, в 03,20 часа, в дежурната част на РСПБЗН-Нова Загора, е получено съобщение за възникнал пожар в лек автомобил на ул. “Георги Бенковски” в град Нова Загора. Пожарът е унищожил автомобила. Причината и размерът на нанесената  щета са в процес на установяване. 
 
На  17 февруари,  около  23,15 часа, на бул. "Бургаско шосе" в град Сливен е възникнал  пожар  в лек автомобил “Хонда Сивик”.  Съобщението е получено в РСПБЗН - Сливен в 23,20 часа, произшествието е ликвидирано в 23,55 часа.  Унищожен е  лекият автомобил и лични документи. Пожарът е възникнал вследствие на пътно произшествие с микробус “Мерцедес Вито”. Пострадали няма.

Пресцентър ОД на МВР-Сливен









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!