Обратно към категорията

ИЗБОРИ 2021: Димитър Иванов, кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС: Продължаваме санирането на блоковете и на еднофамилни къщи

Добавено на: 05.11.2021 15:26
   

/платено съдържание/

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Димитър Иванов и кандидатите за народни представители от демократичната коалиция Снежана Делчева, Юлия Маджарова, д-р Дора Йовчева, Атанас Христов, Станислав Говедаров, Мартин Петков и Мирослав Козарев в разговори с гражданите обсъждат конкретни политики и най-належащи мерки и действия, които трябва да се вземат от работещо правителство, веднага след изборите.

„Ангажиментите, които от ГЕРБ поемаме са реалистични, изпълними и очаквани от хората“, коментира Димитър Иванов.

От ГЕРБ-СДС гарантират в следващия управленски мандат възстановяване незабавно работата по всички инфраструктурни проекти, които бяха спрени от служебния кабинет на Румен Радев. Важен акцент в работата ни е АМ „Тракия“ да бъде разширена с по едно платно в двете посоки между София и Пловдив.

Един от най-ефективните и значими проекти, който ще продължим е възстановяване програмата за саниране на домовете на хората. Домовете на още поне 120 000 семейства ще бъдат санирани без самоучастие, като към блоковете включим и еднофамилни къщи.

В програмата на ГЕРБ-СДС е включено въвеждане на водни помощи за най-уязвимите групи, като наред с това се запазва социалната поносимост на цената на водата. Важен акцент е и подобряване качеството на ВиК услугата и инвестиране повече в остарялата мрежа.

Предложенията получават пълна подкрепа от гражданите от всички общини на областта.

ГЕРБ-СДС с номер 32 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!