Обратно към категорията

ИЗБОРИ 2021: Димитър Иванов: Запазваме данъчния модел, въвеждаме облекчения за стартиращ бизнес, подкрепяме традиционни български производства!

Добавено на: 04.11.2021 13:20
   

/платено съдържание/

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Димитър Иванов и кандидатите за народни представители от демократичната коалиция Снежана Делчева, Юлия Маджарова, д-р Дора Йовчева, Атанас Христов, Станислав Говедаров, Мартин Петков и Мирослав Козарев в разговори с гражданите обсъждат конкретни политики и най-належащи мерки и действия, които трябва да се вземат от работещо правителство, веднага след изборите.

„Ангажиментите, които от ГЕРБ поемаме са реалистични, изпълними и очаквани от хората“, коментира Димитър Иванов.

От ГЕРБ-СДС гарантират в следващия управленски мандат да няма  увеличаване на данъците и запазване на настоящия данъчен модел. По отношение на гражданите и бизнеса ангажиментите са въвеждане на мълчаливо съгласие за административните услуги за граждани и предприемачи, които не са получили отговор в срок. Стартирането на бизнес да става бързо и изцяло електронно, като бъдат съкратени проверките на необходимите документи и 50% от регулаторните режими бъдат премахнати, е друг основен ангажимент.

За земеделски район ката ямболски от изключителна важност и интерес са ангажиментите, които поема ГЕРБ-СДС към този сектор. Да бъде стимулирано производството на екологично чисти храни, да бъдат подкрепени млади фермери и стартиращ бизнес в селските райони, както и да се работи за модерно и достъпно напояване. Това заедно с подкрепа за традиционните за България производства – животновъдство, плодове и зеленчуци са конкретни поети ангажименти заложени от демократичната коалиция.

Предложенията получават пълна подкрепа от гражданите от всички общини на областта.

  • ГЕРБ-СДС с номер 32 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!