Обратно към категорията

Избори 2021: Нина Терзиева с конкретни ангажименти към ловците и рибарите

Добавено на: 15.03.2021 15:10
   

Меморандум за сътрудничество с Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“ подписа Нина Терзиева в качеството си на кандидат за народен представител. С подписа си тя официално пое ангажимент, ако бъде избрана за член на бъдещото 45-то Народно събрание, да провежда последователни политики за предотвратяване загубата на биоразнообразие и разрушаването на местообитанията в селскостопанските райони на страната.

„Като заместник-кмет вече 9-та година, а и през целия си 17-годишен трудов стаж в администрацията на община Болярово, сме следвали политиката за опазването на природата и развитието на туризма, в това число и на ловния и рибарския туризъм. Това е една от възможностите на област Ямбол да развие икономиката си. Като председател на Общинската епизоотична комисия години наред с ловните дружинки и любителите-рибари в община Болярово обсъждаме необходимостта от ефективни наказания за бракониерите, решаването на проблема с увеличаващата се популация на хищниците в земеделските земи, превенцията, ограничаване и ликвидиране на заболявания при животните, обезщетения за щети нанесени от дивеча и на дивеча, автоматичното пренасяне без обществено обсъждане на европейските директиви в българското законодателство. Убедена съм, че за да просперира ловното стопанство и ловният спорт в нашата страна, трябва да има единомислие сред заинтересованите страни“, заяви Нина Терзиева на среща с ловци и риболовци от област Ямбол.

Нина Терзиева е кандидат за народен представител от гражданската квота в листата на коалиция „БСП за България“. Номерът на социалистите в интегралната бюлетина е 4, а номерът на преференцията за Нина Терзиева 104.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!