Обратно към категорията

Пожарникарите отбелязват професионалния си празник

Добавено на: 12.09.2019 15:07
   

Турнири по тенис на маса, волейбол и футбол провеждат пожарникари на Градския стадион в Елхово. Състезанията са в рамките на Седмицата за пожарна безопасност. Приемни за граждани, открити телефонни линии, демонстрации в детски градини организират тази седмица противопожарните служби в Ямбол, Елхово и Стралджа. Беше открита изложба за детска рисунка на тема „С очите си видях бедата”. Утре от 19 часа тържествено в Ямбол ще бъде отбелязан професионалният празник на служителите от ГДПБЗН-МВР - 14 септември. Предвидено е официално тържество и среща с ветерани и членове на семействата на служителите.

Тържественото събрание в Сливен по повод професионалния празник на пожарникарите е тази вечер от 19 часа. Там също тази седмица бяха организирани приемни, открити телефонни линии и демонстрации.

И въпреки празниците, работата не спира. Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 10 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Оказана е една техническа помощ, гасени са 9 пожара, възникнали в сухи треви и отпадъци, от екипи на районните служби в Сливен, Нова Загора и Котел. Произшествията са ликвидирани, без да причинят преки материални щети.


Маркери: Сливен

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!