Обратно към категорията

МВР ПРОВЕРЯВА ЗА КОЛАНИ, ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА И КАСКИ

   

МВР ПРОВЕРЯВА ЗА КОЛАНИ, ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА И КАСКИ

От днес до 17 март е в ход специализирана полицейска операция за контрол на използването на обезапасителни средства от водачите и пътниците в моторните превозни средства, съобщиха от МВР.
Акцията се провежда едновременно на територията на всички страни, членки на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция - TISPOL.
В рамките на извършвания засилен контрол пътните полицаи ще следят за използването на обезопасителни колани от пътниците и водачите на МПС, на каски от водачите и пътниците на мотоциклети и на обезопасителни столчета в колите при превозването на деца.
По данни на TISPOL неизползването на обезопасителни средства значително увеличава риска от смърт или траен травматизъм при настъпването на пътен инцидент.

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Страхил 11.03.2019 09:48

Особено внимание трябва да обърнат на колегите си полицаи и на вся остальная от общински и държавни служители, които по презумпция не ползват предпазни колани. Може би смятат, че спазването на закона уронва достойнството им! Като приключи акцията, да се надяваме, че ще ни информират за резултатите.


Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!