Обратно към категорията

Продължава реконструкцията на водопроводната мрежа в Ямбол

Добавено на: 15.09.2021 09:05
Снимки: архив
   

Реконструкцията на вътрешната водопроводна и канализационна мрежа на гр. Ямбол по проекта, финансиран от Кохезионния фонд на ЕС, днес продължава в жилищен комплекс КОС, съобщават от "ВиК". По тази причина там е спряно водоподаването от 9 часа, като очакваната продължителност е 8 часа.

А заради аварии днес без вода са и в Градския парк на Ямбол край тенис кортовете, както и на ул. „Сокол“. Авария отново има и на тласкател „Кабиле“.

Аварийните екипи на „ВиК“ днес работят и в община Тунджа - с. Окоп, група"Бакаджик"3, с.Бояджик; в община Болярово – в селата Голямо Крушево и Стефан Караджово, в община Стралджа – в селата Александрово и Плавдино и в Елхово - на ул. „Булаир“, ул. „Камчия“, ул. „Хан Аспарух“, както и в с. Мелница, с. Раздел, с. Добрич, с. Чернозем;

Краткосрочни смущения във водоподаването на Индустриална зона в Ямбол ще има на 16 и 17 септември за превключване на абонати към новоизградения водопровод по ул. „Индустриална“.

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД - Ямбол и фирмата изпълнител се обръщат с апел към всички граждани да проявят разбиране, като се извиняват за временно причинените неудобства.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!