Обратно към категорията

ПРЪСКАНО ЛИ Е СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ В ЯМБОЛ?

   

ПРЪСКАНО ЛИ Е СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ В ЯМБОЛ?

видео
Драстично се е увеличил броят на ухапвания от кърлежи тази година в сравнение с предните. За това алармират лични лекари.
Безспорна причина за това е увеличилият се брой на кърлежите в тревните площи в Ямбол. А това едва ли се дължи на неокосените или окосени треви.  По-скоро може да се търси причината в липсата на обработка на площите против паразити тази година. Или ако е имало, нито медиите знаят, нито хората са уведомени за това, което е задължително условие.
От сигурни източници в ямболското кметство научихме, че тече процедура за избор на фирма, която да извършва тази дейност. Но все така остава неизвестно дали ще се случи пръскането, а ако вече го е имало кога е било то? В тази ситуация на неизвестност остава страха на всички от опасните гадини.
Припомняме, че предишни години от кметството винаги са информирали хората чрез медиите и залепени бележки на местата, където е пръскано. Тази година такава информация.
Подробности вижте в репортажа:Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Страхил 23.05.2019 16:54

Тези избори им взеха акъла. Кърлежите са им последен дерт. Ако бяха пръскали, до сега щяха да кажат. Но нали г-н Борисов им забрани да лъжат и се ослушват като гърмяни зайци.


Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!