Обратно към категорията

След преследване от полицията е задържан неправоспособен водач в сливенско

   

След преследване от полицията е задържан неправоспособен водач в сливенскоСлед преследване полицейски служители задържаха неправоспособен водач, направил опит да избегне проверка. Водачът е 23-годишният П.З. от град Шивачево, който системно управлява МПС, без да притежава необходимата правоспособност, като многократно е наказван. В 01,20 часа вчера в сливенското село Самуилово, при ежедневния обход на селата в региона, служители на участък “Запад” предприемат проверка на лек автомобил “Опел Кадет”. Водачът не спира на подадения сигнал, увеличава скоростта и прави опит да избяга. Полицаите тръгват след него и на пътя между селата Злати войвода и Струпец той губи контрол над автомобила  и катастрофира, след което бяга пеш от  местопроизшествието. След кратко преследване П.З. е задържан. Срещу него е образувано бързо производство.

Двама водачи с наркотици и едни неправоспособен са установени от полицейски служители на 22 юни в град Сливен. В 17,50 часа на бул. “Ст.Караджа” е спрян за проверка мотоциклет “Ямаха”, управляван от неправоспособния Н.Г. от град Сливен. При проверката се установяван, че Н.Г. вече има наложено административно наказание  за същото нарушение. Срещу него е образувано бързо производство.
В 20,18 часа в квартал “Ст.Заимов” полицейски екип спира за проверка лек автомобил “Мицубиши”, управляван от М.П.(18г.) от Сливен. При проверката за употреба на наркотици уредът е отчел наличие на амфетамин и метамфетамин. 31-годишният Г.Г.,също от град Сливен, е установен да управлява лек автомобил “Крайслер крузър” на бул.”Цар Симеон” след употреба на наркотични вещества  - амфетамин и метамфетамин. Срещу водачите са образувани досъдебни производства.

Пътно-транспортно произшествие
На 22 юни, около 09,00 часа, на бул “Бр.Миладинови” е настъпило пътно произшествие.
Лек автомобил “Рено”, управляван от водач на 66-години от село Блатец е ударил, пресичащия на пешеходна пътека, 44-годишен мъж. От произшествието е пострадал пешеходецът. Той е откаран в МБАЛ-Сливен с черепно мозъчна травма. Водачът е изпробван за употреба на алкохол – пробата е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.


23.06.2017 г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                    ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!