Обратно към категорията

Пожар в жилище на ул.“ Д.Благоев“ в Ямбол

   

Пожар в жилище на ул.“ Д.Благоев“ в ЯмболНа 28 ноември , в 16:00 ч., дежурните служители  от РС ПБЗН – Ямбол са се отзовали на сигнал за пожар в жилище на трети етаж, на ул.“ Д.Благоев“ в областния град. В потушаването на огъня е участвал един екип огнеборци. Пожарът е възникнал в следствие на небрежност при боравене с открит огън. Нанесени са щети на компютър, фотьойл и маса.

И още от бюлетина на полицията:

Вчера, около 12:45 ч., в град Ямбол, на ул.“Преслав“ от служители на РУ-Ямбол е спрян за проверка лек автомобил „Рено-Еспейс“, управляван от 47-годишен местен жител. В хода на проверката е установено, че на автомобила са поставени регистрационни табели издадени за друго моторно превозно средство.  Извършен оглед от дежурна оперативна група. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

29.11.2017 г.
Татяна Павлова











Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#2 Jivko 01.12.2017 13:51

Da...tiq otrepki 1000 pati gi hvashtat i nikoga nishto ne im pravqt ... Jorkata i kompaniq

 

 

#1 Комшия 30.11.2017 11:40

Защо не се споменава , че “небрежност при боравене с огън” = готвене на пико с газов котлон и са били надрусани до безобразие ? И до кога тези наркомани ще се измъкват безнаказано ??? Явно си плащат където трябва :))


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

МЛАДИ МЪЖЕ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ И ОТКРИХА СТОПАНИТЕ МУ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!