Обратно към категорията

Хванаха много пиян, катастрофирал в балкана. 21-годишен открадна велосипед

   

Хванаха много пиян, катастрофирал в балкана. 21-годишен открадна велосипедИнформационен бюлетин на ОДМВР-Сливен

21-годишен е задържан за кражба на велосипед. Сигналът е подаден от 40-годишния собственик на 08 ноември. Стойността на велосипеда е 500 лева. От проведените издирвателни действия е задържан 21-годишният Й.С. от град Нова Загора. Велосипедът е предаден и върнат на собственика. Работата по досъдебното производство продължава.
                     
Неправоспособен водач, който вече е наказван за управление на МПС, е установен от полицейски служители в новозагорското село Пет могили. Вчера, около 21,00 часа, полицейски екип спира за проверка лек автомобил „Опел Кадет“, управляван от 19-годишния С.С. от същото село. При проверката се установява, че С.С. не притежава свидетелство за управление на МПС и вече е наказван по административен ред за същото нарушение. Образувано е бързо производство.
        
44-годишен мъж е задържан в РУ-Котел, след като е причинил пътно произшествие в нетрезво състояние. Той е управлявал лек автомобил „Мерцедес“, когато на 11 декември в село Ябланово е отнел предимство и е ударил лек автомобил „БМВ“. От произшествието няма пострадали, причинени са само материални щети. 44-годишният Б.С. е изпробван за употреба на алкохол, като е показал положителна проба от 3,61 промила. Б.С. е от село Ябланово той е задържан за 24 часа. Образувано е бързо производство.



12.12.2017 г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                       ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Овладяха пожара над Котел с участие и на хеликоптер
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!