Обратно към категорията

200 полицейски екипа ще следят за сигурността на пътя около студентския празник

Добавено на: 06.12.2022 13:55
   

200 екипа полицаи и над 270 камери ще следят за сигурността по пътищата в дните около студентския празник - 8 декември. Обект на тези проверки няма да бъдат само студентите, а всички шофьори, съобщи Мария Ботева, полицейски инспектор от отдел "Пътна полиция" при Главна дирекция "Национална полиция".

Всички технически средства ще бъдат на терен и всички служители с полицейски правомощия ще работят в пълен капацитет, като е създадена организация всички обекти да се обезпечат с нужния полицейски ресурс.

От полицията призовават шофьорите да не сядат зад волана след употреба на алкохол, да тръгват с добре подготвени за зимния сезон автомобили, да спазват правилата за движение и метеорологичните условия. Напомнят още, че е необходимо шофьорите да си закупят винетки, ако пътуват извън населените места.

За 8 декември полицията вече е провела организационни срещи и с местната власт на територията на страната. Направени са разпореждания към всички управители на частните охранителни фирми, които ще обезпечават сигурността, и са уведомени управителите на хотели, в които се очаква поток от студенти.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!